Koji taxi koristite?

Price o tome koji taxi je najjeftiniji su smesne !!! Do pre par godina je grad odredjivao cene u taxi prevozu
na osnovu cene goriva, amortizacije vozila, rasta cena na malo... medjutim zbog korupcije ili nerada
inspekcije i nadleznih organa zaduzenih za taxi prevoz dosli smo do situacije da ljudi koji godinama rade
kao taxisti sa svojim vozilima nisu u mogucnosti da kupe nova vozila, duzni su drzavi ogromne sume novca
za porez i doprinose, nemaju zdravstveno osiguranje...
I onda sta se desava ???
Pojavljuju se nova tzv. udruzenja sa novim vozilima koja nude "odlicne uslove" gore pomenutim taxistima
i ljudi nemajuci kuda prihvataju da rade 6 dana nedeljno po 12 sati za plate koje su u rangu
1/2 plate vozaca GSP-a !!!
Sve u svemu, cene taxi prevoza u Novom Sadu (u bilo kom udruzenju) su daleko od realnih i doprinele
su haosu koji trenutno vlada na ulicama naseg grada a iskljucivi krivci su KORUMPIRANA inspekcija
i LOPOV nad LOPOVIMA Sinisa Bubnjevic - clan Gradskog veca zaduzenog za saobracaj.

Poslednja izmena:
Poslednja provera novosadskih taksi vozila obavljena je 2004. godine. Tom prilikom su svi automobili podvrgunti rigoroznom tehničkom pregledu, a vlasnicima vozila koja su zadovoljila uslove dodeljivana je dodatna taksi tabla, bez obzira o kom se godištu vozila radilo. Međutim, ubrzo je odlučeno da se te table skinu i vrate, tako da su i oni koji nisu prošli tehnički pregled ubrzo počeli ponovo da rade. Tada se na čelu Gradskog veća zaduženog za saobraćaj takođe nalazio Siniša Bubnjević.

Izradu ovih tabli je finansirao grad, kostale su 2 puta vise od realne cene a nije tesko pogoditi ko je
pokupio kajmak i takav covek je ponovo na istoj funkciji ???
To moze da se desi samo u zemlji Srbiji !!!

najbolji su divljaci koji voze vikendom a ni sami ne znaju koja je koja ulica,pa moras da im objasnjavas gde da voze...:rotf:

Takvih je u novusu najvise kao i narkomana a za tvoju informaciju imaju i jednog lika sa preko
70 krivicnih dela koji je primljen bez ikakve provere jer se u novusu vozaci inace ne proveravaju
i ne postoje nikakvi kriterijumi za prijem novih clanova.
Svaka cast na izboru :dash:

Poslednja provera novosadskih taksi vozila obavljena je 2004. godine. Tom prilikom su svi automobili podvrgunti rigoroznom tehničkom pregledu, a vlasnicima vozila koja su zadovoljila uslove dodeljivana je dodatna taksi tabla, bez obzira o kom se godištu vozila radilo. Međutim, ubrzo je odlučeno da se te table skinu i vrate, tako da su i oni koji nisu prošli tehnički pregled ubrzo počeli ponovo da rade.
Pozdrav od bivseg TAXI vozaca, koji je na svojoj (kozi?) osetio to igranje sa sudbinama ljudi. Da ne pominjem razna obecanja o broju taxija u gradu, boji, izgledu...
:rtfm: :think::klap: :klap: :klap: :klap:

brojeve imaju samo legalni ili delimicno legalni i ste dobijaju vozila od strane grada

Komunalni broj moze da dobije samo legalan taxista a delimicno legalni ne postoje !
Na vozilima belog taxija nema komunalnih brojeva, sto ce reci da su 100% nelegalni,
Takodje linijski futog taxi je apsolutno nelegalan iz prostog razloga sto je zabranjeno na
taj nacin prevoziti putnike ali iza njih stoji neko ko ih stiti, o novusu je vec sve receno...
Sve u svemu na celu taxi mafije je po drugi put proslavljeni fotograf (da mu nespominjem ime)
i opet pravi haos na taxiju, kao sto je to radio i u prethodnom mandatu a sve to zarad
licnih interesa jer sto je veci haos, vece su sanse za mito i korupciju a upravo o tome se
ovde i radi !!!

novus..pre mesec dana ja bio nesto do decije i moja keva kaze zmi taxi i pita jednog coveka jel imate taximetar ovaj kaze imam imam. I odere me *** 600 dinara od bolnice do Crkve na Klisi a ovaj neki drugi tipa novus lav vip me odvezli za 250 dinara

Mislim da su Novosadski taxisti prave postenjacine u poredjenju sa Beogradskim.Ko njima padne saka i ako oni osete da musterija iz unutrasnjosti i nepoznaje Beograd bice vozen po celom Beogradu i na kraju bice odran.12.9. imao sam svadbu u Cacku.Posto nisam smeo da zakasnim uzeo sam sa autobuske stanice taxi .Restoran gde se odrzavala svadba dosta je udaljen od autobuske stanice.Taxista mi je na kraju naplatio 100 dinara.U Beogradu takva usluga bi kostala bar tri puta vise.

novus..pre mesec dana ja bio nesto do decije i moja keva kaze zmi taxi i pita jednog coveka jel imate taximetar ovaj kaze imam imam. I odere me *** 600 dinara od bolnice do Crkve na Klisi a ovaj neki drugi tipa novus lav vip me odvezli za 250 dinara

sto si mu platio 600 din si ti lud ??? znas kad bih mu platio 600 din, jer to pljacka, svi znaju cenu te relacije...ajd da me natera da platim, ma glavu bi mu polomio da pokusa da me opljacka tako.

Back