devojkasasela
Zainteresovan član
- Poruka
- 253
Opusteno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa očigledno je upućena u problematiku, postovi su joj veoma korisni, ne vidim u čemu je problem?
....gde vidis problem?.....

u tvojim drskim nastupima...
e da je popajko bila bi ti smorenija s nastupima prema taxistima![]()
![]()

....ne znas ti kako ja znam da budem smorna![]()

Pa očigledno je upućena u problematiku, postovi su joj veoma korisni, ne vidim u čemu je problem?

, Super i Lux su isto dobri...
Novus,VIP,......neke novije ne zelim da komentarisem za ne profesionalnost.....

NOVUS

ni u ludilu !
..al nije nash, definitivno.. ne mogu ni ime ni prezime da zapamtim... chini mi se ko da je neki albanac O.oTa voznja "precicama" ne mora da znaci da je hteo da te "odere",vec verovatno nije znao put posto u Novusu moze da radi ko god hoce sto si se i uverila! Beli taxi je takodje ne legalan posto nemaju komunalne brojeve na vozilima (imaju jedan kom.broj na 50 vozila) ali su zato dobri sa inspekcijom pa ih ne diraju (mito i korupcija).U onom drugom belom taxiju je situacija mnooogo drugacija posto se svaki vozac proverava da li je osudjivan i sl. i koliko sam cuo u zadnje dve godine je odbijeno na konkursu preko 1000 ljudi koji su hteli da se zaposle, znaci zaposljavaju se samo provereni vozaci !!! A kad pozoves taxi pa se predomislis najbolje je da javis da otkazujes voznju i niko ti nece zameriti zbog toga ili sidjes i platis otkazanu voznju 100 din.Relativno chesto se vozim taxiem.. U pochetku je to bio iskljuchivo Novus. Onda sam skontala da me namerno vozaju duzhim putem... Poshto uvek idem od dechka do kutje, uvek je priblizhno ista cena (oko 240din), jednom je bila 360. Lik je trebao da ode od Medicinske do Futoshke, ali ishao je preko Subotichkog bulevara... Onda je trebao da ode skroz do GSP-a, a on je otishao do satelitske pijace, pa je tu skrenuo u neku prechitzu. Naravno, obidjoh ceo Satelit dok ne dodjoh do Novog Naselja... i onda je uzeo telefon i rekao koleZi kako nije u BG-u, danas radi u NS-u, sutra se vratja... I samo to jedno veche je radio... Al nije prvi koji Ide preko subotichkog... Kad vetj toliko voli jbn subotichki mozhe i pravo kroz laze nanchitja -.-
nvm.. posle toga sam ishla lavom... ne setjam se shta je tu bio problem.. sad sam na belom,
mada nisam preterano zadovoljna...
Bilo mi kul prvi put kad sam poslala poruku, oni me nazvali... pa je bilo "yaay, zove me taxi!"
Inache, shta radite ako ste pozvali taxi, pa ipak ne biste da idete taxiem? Otkazhete ili samo nonshalantno izadjete iz ulaza i krenete svojim putOm?![]()

Novus mi je nekako najbolji...
navedi neki razlog, ja sam dao obrazlozenje zasto su ja pre neki dan zvala taxi, ishla s drugaricom do grada...pa smo ipak odluchile da netjemo do grada, pa smo imale vremena...samo smo izashle iz ulaza i otishle svojim putem... bash on zna da smo mi zvale taxi xD
Ma, kakvi samo je malo UVREĐEN !!!Da li je taj čovek povređen?