Shamandalie
Početnik
- Poruka
- 5
Kosristim taxi Vojvodjani jer daju 20% na telefonski poziv ili SOS Taksi jer se nikada nije desilo da nemaju slobodno vozilo, plus veoma su korektni i mozda i najjeftiniji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja baš sa Novusom imam ok iskustva: ljubazni su, tačni, uredni i povoljni.

Molim vas bez takvih generalizacija. Vozača ima raznih, u Novusu i u drugim firmama. Moguće je jedino da oni koji voze tuđ auto imaju nešto ležerniji odnos prema vozilu.

najbolji su divljaci koji voze vikendom a ni sami ne znaju koja je koja ulica,pa moras da im objasnjavas gde da voze...![]()

U novusu rade narkomani, kriminalci, alkoholicari i ljudi koji su izbaceni iz svih mogucih udruzenja (osim par izuzetaka) ....i svaka cast na izboru![]()

Da, a i članovi Al-Kaide se regrutuju upravo odatle....![]()

,delta i tako ti nazovi taxiji koji voze tkz pijane budale...Imao sam incident pre jedno mesec dana kada su na delta taxiju otpala vrata u toku voznje a decko koji je sedeo pored mene je izleteo od kola i zavrsio sa potresom mozga i prilicno gadnim ogrebotinama...Tako da moj izbor pada na novus...Da li su clanovi Al-Kaide uhapseni nedaleko od Novog Sada u vozilu tvoje omiljene firme
ili se radi o obicnim ljudima koji su ilegalno pokusali da se prebace u EU, to ne znam
ali znam da je vozac proveo mesec dana u pritvoru i optuzen je za sverc ljudi !!!
Radi se o Afganistancima i Albancima i vidis......
......mozda ima istine u tvom komentaru![]()

1. Kao prvo ovo je tema "Koji taksi koristite", a ne koji najviše mrzite!
2. Već si lepo zamoljen da prekineš sa komentarima u tom stilu; što ne otvoriš
temu ili još bolje blog pa piši o svojim utiscima.
3. Tvoje informacije iz "prve ruke" su me slatko zasmejale
P.S: od sada se ću se voziti isključivo sa Novusom, zahvaljujući tebi!![]()

Zasto se u temi "koji taksi koristite" ne bi moglo pisati i o losim stvarima vezanim
za taksi ???![]()
Kao sto sam vec rekao, izuzetaka ima i u novusu, a informacije koje su te slatko
nasmejale poticu upravo od njih !!!
Ako neko konkurise za posao u jednoj firmi i bude odbijen zbog toga sto ima dosije
sa 70. krivicnih dela, a posle par dana pocne da radi u novusu....pa kakvo misljenje
mogu imati o toj firmi ???
Posto sam radio kao taksista vise od 10. god. i sretao se
sa mnogim narkomanima koji su mi nudili razno-raznu kradenu robu na stajalistima,
a danas ih vidim kako taksiraju, to mi bas i nije za smejanje !!!
Cinjenica je da se ovakve stvari desavaju i u drugim firmama i udruzenjima ali daleko
manje nego u novusu i to ti moze potvrditi svaki regularan taksista.![]()

Zasto se u temi "koji taksi koristite" ne bi moglo pisati i o losim stvarima vezanim
za taksi ???![]()
Kao sto sam vec rekao, izuzetaka ima i u novusu, a informacije koje su te slatko
nasmejale poticu upravo od njih !!!
Ako neko konkurise za posao u jednoj firmi i bude odbijen zbog toga sto ima dosije
sa 70. krivicnih dela, a posle par dana pocne da radi u novusu....pa kakvo misljenje
mogu imati o toj firmi ???
Posto sam radio kao taksista vise od 10. god. i sretao se
sa mnogim narkomanima koji su mi nudili razno-raznu kradenu robu na stajalistima,
a danas ih vidim kako taksiraju, to mi bas i nije za smejanje !!!
Cinjenica je da se ovakve stvari desavaju i u drugim firmama i udruzenjima ali daleko
manje nego u novusu i to ti moze potvrditi svaki regularan taksista.![]()
A zašto bih se ja slagala sa tvojim mišljenjem kad su moji
utisci o Novusu sasvim povoljni!?
Niko tebe ne tera da menjaš svoje stavove o njima, valjda imaš
neke valjane razloge za to! Ja sam u Novusu sretala uvek sasvim fine
i korektne vozače, i zašto bih sad mislila o njima loše zato što si ih
ti sve generalizovao da su ološ teški!!!??? Nije fer prema ljudima koji
krajnje pošteno i savesno rade svoj posao, a verovao ili ne, takvih ima
dosta baš u Novusu!!!