Koji taxi koristite?

Pan taxi :)
Do sad su mi stalno davali da se vozim sa psima i sa hrckom tako da su mi oni najbolji i sto je meni najbitnije normalni ljudi odvze te i nista das 100 din i to je to :D
Do sad mi se nije desila nikakva neprijatna situacija :)

- Sela sam pre neko veče u taksi za čijim volanom se nalazio mlađi, izuzetno mršav čovek. Od samog početka vožnje ponašao euforično, pričao mi nepovezane viceve, okretao se ka meni... Kada sam bolje pogledala, prepoznala sam narkomana iz mog kraja, koji je već godinama na heroinu. Na prvom semaforu sam mu bacila100 dinara i izletela - kaže Tamara Ž..
Da sve više drogiranih taksista seda za volan, potvrđuje i Novosađanka Jovana M..
- Bila sam šokirana kada su mi prijatelji rekli da su videli mog sina kako vozi taksi. On je poslednjih 12 godina na heroinu, svaki pokušaj lečenja je bio bezuspešan, jedva se brine o sebi, a kamoli da može da garantuje bezbednost putnika - otvoreno kaže ona.
Među taksistima su i osobe koji čekaju na izdržavanje zatvorske kazne, kao i mlađi od 20 godina.
- Odluka o taksi prevozu jasno govori ko sme da vozi taksi. Vozač mora da ima minimum pet godina staža, srednju stručnu spremu, položen test iz poznavanja grada i, naravno, lekarsko uverenje

Ovo je objavljeno u blicu pre par dana, a mozes da pogadjas gde rade gore pomenuti !!!

Poslednja izmena:
Dragi moji novosađani,danas,1.12.,u periodu 09h,pa do,verovatno 10-10'30h,nemojte ni pokušavati da zovete taxi.U tom periodu će novosadski taxisti 'odvozati' protestnu vožnju i r.centri neće raditi.
Ruta : ŠTRAND-FRUŠKOGORSKA-C.LAZARA-OSLOBOĐENJA-JEVREJSKA-ZRENJANINOVA-STRAŽILOVSKA-C.LAZARA-FRUŠKOGORSKA-ŠTRAND.

Da, a i članovi Al-Kaide se regrutuju upravo odatle....:dash:

Da li su clanovi Al-Kaide uhapseni nedaleko od Novog Sada u vozilu tvoje omiljene firme
ili se radi o obicnim ljudima koji su ilegalno pokusali da se prebace u EU, to ne znam
ali znam da je vozac proveo mesec dana u pritvoru i optuzen je za sverc ljudi !!!
Radi se o Afganistancima i Albancima i vidis......
......mozda ima istine u tvom komentaru :think:

Svaki put idem novusom...Zato sto je to jedini registrovani NORMALNI taxi za razliku od vecinu kao sto su petar pan (ne znam kako se zove) :hahaha: ,delta i tako ti nazovi taxiji koji voze tkz pijane budale...Imao sam incident pre jedno mesec dana kada su na delta taxiju otpala vrata u toku voznje a decko koji je sedeo pored mene je izleteo od kola i zavrsio sa potresom mozga i prilicno gadnim ogrebotinama...Tako da moj izbor pada na novus...

Da li su clanovi Al-Kaide uhapseni nedaleko od Novog Sada u vozilu tvoje omiljene firme
ili se radi o obicnim ljudima koji su ilegalno pokusali da se prebace u EU, to ne znam
ali znam da je vozac proveo mesec dana u pritvoru i optuzen je za sverc ljudi !!!
Radi se o Afganistancima i Albancima i vidis......
......mozda ima istine u tvom komentaru :think:

1. Kao prvo ovo je tema "Koji taksi koristite", a ne koji najviše mrzite!
2. Već si lepo zamoljen da prekineš sa komentarima u tom stilu; što ne otvoriš
temu ili još bolje blog pa piši o svojim utiscima.
3. Tvoje informacije iz "prve ruke" su me slatko zasmejale
P.S: od sada se ću se voziti isključivo sa Novusom, zahvaljujući tebi!:bye:

1. Kao prvo ovo je tema "Koji taksi koristite", a ne koji najviše mrzite!
2. Već si lepo zamoljen da prekineš sa komentarima u tom stilu; što ne otvoriš
temu ili još bolje blog pa piši o svojim utiscima.
3. Tvoje informacije iz "prve ruke" su me slatko zasmejale
P.S: od sada se ću se voziti isključivo sa Novusom, zahvaljujući tebi!:bye:

Zasto se u temi "koji taksi koristite" ne bi moglo pisati i o losim stvarima vezanim
za taksi ??? :dontunderstand:
Kao sto sam vec rekao, izuzetaka ima i u novusu, a informacije koje su te slatko
nasmejale poticu upravo od njih !!!
Ako neko konkurise za posao u jednoj firmi i bude odbijen zbog toga sto ima dosije
sa 70. krivicnih dela, a posle par dana pocne da radi u novusu....pa kakvo misljenje
mogu imati o toj firmi ???
Posto sam radio kao taksista vise od 10. god. i sretao se
sa mnogim narkomanima koji su mi nudili razno-raznu kradenu robu na stajalistima,
a danas ih vidim kako taksiraju, to mi bas i nije za smejanje !!!
Cinjenica je da se ovakve stvari desavaju i u drugim firmama i udruzenjima ali daleko
manje nego u novusu i to ti moze potvrditi svaki regularan taksista. :bye:

Zasto se u temi "koji taksi koristite" ne bi moglo pisati i o losim stvarima vezanim
Kao sto sam vec rekao, izuzetaka ima i u novusu, a informacije koje su te slatko
Ako neko konkurise za posao u jednoj firmi i bude odbijen zbog toga sto ima dosije
sa 70. krivicnih dela, a posle par dana pocne da radi u novusu....pa kakvo misljenje
sa mnogim narkomanima koji su mi nudili razno-raznu kradenu robu na stajalistima,
Cinjenica je da se ovakve stvari desavaju i u drugim firmama i udruzenjima ali daleko

Dispečerka potpisuje. :)

A zašto bih se ja slagala sa tvojim mišljenjem kad su moji
utisci o Novusu sasvim povoljni!?
Niko tebe ne tera da menjaš svoje stavove o njima, valjda imaš
neke valjane razloge za to! Ja sam u Novusu sretala uvek sasvim fine
i korektne vozače, i zašto bih sad mislila o njima loše zato što si ih
ti sve generalizovao da su ološ teški!!!??? Nije fer prema ljudima koji
krajnje pošteno i savesno rade svoj posao, a verovao ili ne, takvih ima
dosta baš u Novusu!!!

A zašto bih se ja slagala sa tvojim mišljenjem kad su moji
utisci o Novusu sasvim povoljni!?
Niko tebe ne tera da menjaš svoje stavove o njima, valjda imaš
neke valjane razloge za to! Ja sam u Novusu sretala uvek sasvim fine
i korektne vozače, i zašto bih sad mislila o njima loše zato što si ih
ti sve generalizovao da su ološ teški!!!??? Nije fer prema ljudima koji
krajnje pošteno i savesno rade svoj posao, a verovao ili ne, takvih ima
dosta baš u Novusu!!!

Ne moras ti da se slazes sa mojim misljenjem, i nisam rekao da su svi koji rade
u novusu teski olos....ima i tu izuzetaka !!!
Ja sam ti samo prezentovao informacije koje sam dobio od ljudi koji rade u novusu
ili su nekad radili, a u neke stvari sam se i sam uverio !!!
Ne znam da li si primetila sta se desava kad se pojavi inspekcija na nekom
taxi stajalistu ? Nastane opsta bezanija zutih vozila, i ne pojavljuju se na tom stajalistu
dok inspekcija ne ode...... pa zasto to rade ako su oni jedini "registrovani normalni" taxi
kao sto rece Laki-Luciano, koji inace ne zna ni kako se zove najstarije taxi udruzenje
u gradu, ali zato zna ko je legalan :hahaha:
Samo se ti vozi sa njima dok im inspekcija ne oduzme i preostala vozila, a posle ces
ipak morati da pozoves neko regularno udruzenje ako ti bude trebao taxi. :bye:

Back