Koji su muskarci najbolji u seksu?

Ja bih pitala Blajbija da unese malo živosti i priča nam o Venecueli - kako tamo vole i žive ljudi u vezama, braku...mladi, stari...?
Ako može da nije samo osvrt na keks, tj da nije ISKLJUČIVO to.
Da li frcaju tanjiri kad se svađaju, ima li puno razvoda kao kod nas, ima li vanbračne dece... Moral, slobode, ovo -ono-...
Mislim da smo po temperamentu dosta slični njima...

Opsta seksacina.

Svi se qurvaju, topla klima.

Nema mnogo maltretiranja zena, jer su one ovde neprikosnovene, vlada neka vrsta matrijarhata.

Ali ima zverskih ubistava zena, samo nisu bas cesta.

Nismo mi mentalono slicni njima. :nono3:

Opsta seksacina.

Svi se qurvaju, topla klima.

Nema mnogo maltretiranja zena, jer su one ovde neprikosnovene, vlada neka vrsta matrijarhata.

Ali ima zverskih ubistava zena, samo nisu bas cesta.

Nismo mi mentalono slicni njima. :nono3:

Ma niposto nijedan Srbin nikada nije zverski ubio ženu ( kako bi inače ubistvo nekog ljudskog bića moglo da se opise nego kao zversko)

citam te tvoje proizvoljne komentare i pitam se da li si stvarno ozbiljan u svojoj glavi dok ovoliko lupetaš
onako zbirno ne samo u ovom postu

Ma niposto nijedan Srbin nikada nije zverski ubio ženu ( kako bi inače ubistvo nekog ljudskog bića moglo da se opise nego kao zversko)

citam te tvoje proizvoljne komentare i pitam se da li si stvarno ozbiljan u svojoj glavi dok ovoliko lupetaš
onako zbirno ne samo u ovom postu

Nisu sva ubistva zverska.

Ima raznih ubistava, neka vak nisu ni kaznjiva (u samoodbrani).

Neke ubistva su proizasla iz maltretiranja pre smrti....Ta su svakako teza nego ona koja su resena sa samo jednim metkom...

Back