Koji su bolji - nezni ili agresivni?

ne bih volela nekog ko mi stavlja glavu na rame i umiljava mi se....sto sam starija sve vise volim cvrste muskarce...u svakom pogledu....;)....naravno, agresivno ne, ali da ima izgradjen karakter, da nije povodljiv, da ima svoje ja i da zna da izadje na kraj samnom....i da ne pada na moje fazone, narafski....:D

To ti je isto kao da si pitao dal je bolji trkački auto ili kombi!
Sve ti zavisi od potreba i afiniteta.........
Potpuno se slazem,
samo se pitam kada je nekome potreban kombi radi komforta i puno prostora,
a on uzme neki skucen automobil pa onda se jadika kako se oseca zatvoreno i neugodno u njemu,
no kad neko napravi pravi izbor za svoje potrebe onda je to potpuno u redu

:)

ne bih volela nekog ko mi stavlja glavu na rame i umiljava mi se....sto sam starija sve vise volim cvrste muskarce...u svakom pogledu........naravno, agresivno ne, ali da ima izgradjen karakter, da nije povodljiv, da ima svoje ja i da zna da izadje na kraj samnom....i da ne pada na moje fazone, narafski....

Pa da, dečurlijska posla,
nema te miline kad te neko cvrstim rukama uhvati i odvede u zemlju snova gde radost i sreca za kraj ne znaju :D

Poslednja izmena:
Potpuno se slazem,
samo se pitam kada je nekome potreban kombi radi komforta i puno prostora,
a on uzme neki skucen automobil pa onda se jadika kako se oseca zatvoreno i neugodno u njemu,
no kad neko napravi pravi izbor za svoje potrebe onda je to potpuno u redu

:)

Pa da, dečurlijska posla,
nema te miline kad te neko cvrstim rukama uhvati i odvede u zemlju snova gde radost i sreca za kraj ne znaju :D

pazi, vredjas mladjanu populaciju :lol:....znaci, mogu samo da govorim u svoje ime....sve je to stavr afiniteta...nema mesta generalizaciji.....

Nisam Sherlok al da probam. Poznavao si jednu zhenu, bili ste tako bliski, voleo si je kako samo vodenica potok voli. Provodili ste vreme zajedno i ti si uzhivao u njenom sjaju, ali avaj, pojavio se neko drugi. Potpuna suprotnost tvoje blage naravi, neko impulsivan, neko arogantan, neko agresivan. I nestade, nestade tkalja tvojih snova, poput kakve izmaglice neprimetno. Potrchao si suncu, ka horizontu, no uzalud, nestalo je svetlosti i sada u mraku provodish vreme pitajutji se zashto.

Kakva tema, kakva misterija, najbolja !

xaaxaxa :klap:

Back