gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
Pojma nemam, meni iskočio ovaj kad sam ukucala 'koji ste'Jel ima kviz koja ste životinja iz zoo vrta ja bi to volo da probam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pojma nemam, meni iskočio ovaj kad sam ukucala 'koji ste'Jel ima kviz koja ste životinja iz zoo vrta ja bi to volo da probam
Meni strki zaključala super temuPojma nemam, meni iskočio ovaj kad sam ukucala 'koji ste'
Pa ni ovu temu nisam ja otvorila, nego je ovaj prvi post bio odgovor na tabovu temu neku seks bla bla test nečega, što su se svi upalili bezveze za te testoveMeni strki zaključala super temu
ja gotivim onog planktonaPotpuno se slažem, lično sam veliki fan Gariše i Larija spasioca sa plaže. Ali stvarno postoji drugi kviz sa ostalim likovima i tako se zove.
Moram li linkovati?
Pa ni ovu temu nisam ja otvorila, nego je ovaj prvi post bio odgovor na tabovu temu neku seks bla bla test nečega,
Ма ајде сад да имамо 156 тема са тестовимаvidis da sam bolji od strki..nisam obrisao nego udahnuo nov zivot tvojoj genijalnoj ideji![]()
Ahahaha pa tačno se vidija gotivim onog planktona![]()
дети сестричина?Ahahaha pa tačno se vidi
A posvađale smo se, pusti je, kamenjarka obična, srozava mi kvalitetдети сестричина?
јес то одма вратила на село да те не брукаA posvađale smo se, pusti je, kamenjarka obična, srozava mi kvalitet
Pa uklonili je ovi dobri ljudi dok se ne opametiјес то одма вратила на село да те не брука
Pa izgleda da su morali, ludačaјесу је везали на леђа?
A posvađale smo se, pusti je, kamenjarka obična, srozava mi kvalitet
Pa dovoljno je samo nik da mi vidiš šta