Dr.Grozozo
Zainteresovan član
- Poruka
- 490
Recite neki dobar rezac za 50-ak eura.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dr:Recite neki dobar rezac za 50-ak eura.
A za rezac najbolje je da kupis teac 2500+ sa linear laserspot, onaj na 1289qree/55, a ako nema taj uzmi neki stariji tipa: uzmes prazan cd, uvuces donju usnu prislonis cd tako sto ces ga okrenuti stranom koja je za rezanje prema gornjim zubima, nezno ga prinesi gornjim zubima (koje ces prethodno malo izbaciti napolje, da tako kao kad se ceris tako retar*dno), i onda tiho ali odsecno pocni da rezes...bbbbzzzzzzzzzzzz......zzzzzzzz.....zzzzzzz.....gornje kljove, malo love....vrlo dobar princip....
:wink:
Nemoj nov LG ako mozes da nabavis 52x24x52 polovan star nekih 6-12 meseci verzija ako se ne varam 1.001(sa LED diodom u obliku pravougaonika)Zwone:Samo nemoj lg, meni crko za pola sata!!!! Najbolje uzmi teac!!!
Ne lupaj molim te!!! Pa LiteOn pravi OEM romove za gomilu proizvodjaca koji samo lepe svoje nalepnice a i gomila testova je pokazala da su ako ne najbolji onda medju najboljim! jedno je sigurno u tom cenovnom rangu nema boljih!!!HYBRID:LiteOn nikad!
Plextor moze 8)
panther:aloo sone nemoj da vredjas ljude, procitaj pravilnik![]()
sonne:Ne lupaj molim te!!! Pa LiteOn pravi OEM romove za gomilu proizvodjaca koji samo lepe svoje nalepnice a i gomila testova je pokazala da su ako ne najbolji onda medju najboljim! jedno je sigurno u tom cenovnom rangu nema boljih!!!HYBRID:LiteOn nikad!
Plextor moze 8)
HYBRID:sonne:Ne lupaj molim te!!! Pa LiteOn pravi OEM romove za gomilu proizvodjaca koji samo lepe svoje nalepnice a i gomila testova je pokazala da su ako ne najbolji onda medju najboljim! jedno je sigurno u tom cenovnom rangu nema boljih!!!HYBRID:LiteOn nikad!
Plextor moze 8)
Poznajem ljude koji u toku dana narezu stotine diskova.Slucajno su mi oni rekli da je LiteOn jedan
od najgorih rezaca(da izuzmemo LG)sa kojima su oni rezali.Ne pricam ja to bezveze. 8)
u svakom slucaju ne zelim da se raspravljam jer
svako ima svoj ukus.![]()