Koji proizvodi su vas razočarali?

Pan%20Stick%20Foundation_mf0027_0.jpg

Setila sam se ovoga jer mu je istekao rok trajanja bas sada pa cu ga konacno baciti.
Ne razumem cemu ovo sluzi - kao korektor prekriva ali samo kratkotrajno... inace nije korektor ali je previse tezak da bi ga mogla stavljati na celo lice i vidi se i sa 100m, uopste ne deluje prirodno na kozi.
Koristila sam ga samo uvece kad sam znala da nece biti prirodnog svetla. Ispod oci opet ne moze da se stavlja jer se skuplja u linijama pa ih naglasava. Reklamirali su ga kao da je zamena za 3 proizvoda (korektor. kameni puder, tecni puder) a na kraju ni jedan posao ne odradi dobro i nisam ga koristila skoro nikada.

pa sad ajd nije da je razocarao... al mislim da treba nesto drugo da probam... afrodita krema za depilaciju
bash ne skida lepo te dlake, onaj vitaskin, to je valjda slicna cena, isto slovenacko... radio je to bolje... 10 min se drzalo ali odu dlake, a ovde ostanu korencici tj ne ode lepo da nema :I noge ok
probacu jos valjda ali onako

Sinoc sam bacala sve sto skuplja prasinu. Ne korsitimo ove proizvode ni mama, ni ja... nesto cu da poklonim, ostalo ne bi dala nikome. Najgori su:

Ovaj Avon balzam za usne (pink) - ma grozan, em hidratacija nula, em boja uzivo izgleda malo jezivo (ja bih nijansu nazvala: "Dead Barbie Girl")... Mislim da je i rok istekao, stoji tu vec godinama.

36037.szinezett_ajakapolo_taplalo_mehviasszal_1330_ft.w.jpg

Oriflame serum za sjajniju kosu - ne deluje.
23707_2.png

Labelo - Ma odvratan je, uzasno se lepi, ne hidrira.
labello-glamorous-gloss-lippenbalsem.jpg

Diamond Gloss lak za kosu - jako se lepi, isusuje kosu, nista od obecanog sjaja, ne deluje - koristim Londa lak vec mesecima...
86910_05_2011_DiamondGloss_Hairspray_PNG.ashx

Eveline gel maska za hidrataciju lica. Dosta pecka, ali to jos ne bi bilo strasno da radi nesto. Kad sam je skinula videla sam da nema razlike lice mi je bilo suvo kao pre.
Sledeci dan sam ponovila (posto je 1 kesica dosta za 2 tretmana) i efekat je bio isti.

Coco,
nadam se da si negde u Beogradu?
Javi kad sledeći put budeš pravila veliko spremanje, da čekam ispred zgrade:zper:
Ako ti toliko kozmetike bacaš, pa to je stvarno gre(h)ota:roll:

Malo šale:), ali ja lično retko kad bacim nešto od kozmetike, ponekad se desi neki ruž ili senka sa isteklim rokom, ali zaista jako retko.

Potrosila sam ja tu masku :D
Samo sam napisala misljenje tu. Dobro sto nisam kupila veliko pakovanje.

Ne verujem da puno bacam - samo eto tu napisem sve pa deluje tako... obicno mi sve stoji bar godinu dana pre nego sto zavrsi u kanti za smece (ceka istek roka). Ako mislim da mogu: onda prodam to sto mi ne valja. Ili ako mislim da bi drugarici odg onda poklonim njoj.

Recimo tu lak, labello, maxfactorova katastrofa i avon ruz su stajali u fioci vise od godinu dana. Oriflame sjaj za kosu je na kraju mama spasila. I zakljucila je nakon koriscenja da je proizvod grozan i da ona ne mrzi nikoga dovoljno da bi to njoj poklonila. Ne vidim zasto da mi skuplja prasinu nesto sto ne valja, ne mogu prodati i ne zelim nikoga s tim da "obradujem".

Ja ne mislim da je grehota baciti takve proizvode.

Poslednja izmena:
A druga stvar je... svaki put kad koristim nesto razmislim da li mi se isplati te hemikalije pumpati u kozu ili ne. Ako taj proizvod deluje bar malo... onda ok potrosicu ga. Mozda ga sledeci put necu kupiti ako mislim da ne deluje dovoljno. Ali ako proizvod ne deluje ili (desava se) STETI. Onda ga necu koristiti samo da bi ga potrosila i da se ne osecam kao da sam bacila pare.

Kako sam starija, citam recenzije sve redje se desava da nesto zavrsi u kanti. Bukvalno samo kad je neki proizvod nov pa ne zelim da sacekam racenzije jer je na snizenju sada... i imam pozitivna iskustva sto se tice proizvodjaca. I naravno kad mi mama kupi nesto... kao recimo taj labelo i lak za kosu. Tako kupuje i sebi... vidi da je na snizenju i zna da joj treba pa onda kupi. Posle naravno ne koristi, nego koristi ono sto valja. A ostalo stoji tamo godinama jer ce joj "jednom zatrebati".

Poslednja izmena:
A druga stvar je... svaki put kad koristim nesto razmislim da li mi se isplati te hemikalije pumpati u kozu ili ne. Ako taj proizvod deluje bar malo... onda ok potrosicu ga. Mozda ga sledeci put necu kupiti ako mislim da ne deluje dovoljno. Ali ako proizvod ne deluje ili (desava se) STETI. Onda ga necu koristiti samo da bi ga potrosila i da se ne osecam kao da sam bacila pare.

Kako sam starija, citam recenzije sve redje se desava da nesto zavrsi u kanti. Bukvalno samo kad je neki proizvod nov pa ne zelim da sacekam racenzije jer je na snizenju sada... i imam pozitivna iskustva sto se tice proizvodjaca.

Ma šta se pravdaš Coco!?
Ja se našalila, reko da isprobam te tvoje preparate, a ti elaborat šta bacati, šta ne bacati:brus:

Retko isprobavam novotarije i držim se stare oprobane kozmetike, pa se zato šalim...a zato i retko bacam:zper:

I meni se svideo kada sam u Liliju probala tester, osećaj pod prstima je bio lep. Ali nisam bila zadovoljna kako izgleda na licu, a nanela sam ga pedantno na sasvim čistu kožu.
Možda bi se nekom drugom dopao, meni ne odgovara definitivmo. Meni, koja sam kao pretplaćena na svaku L'oreal novotariju. Prema njima nikada nisam bila stroga, ali ovo je ispod svih mojih očekivanja. Zato sam uzela Bourjois BB kremu, a nameračila sam se provibitno na ovu, jer sam fan ove dekorative već dugo. :)

Ne bih da te moji komentari odvrate od nečeg što bi tebi prijalo, ko zna, ali od mene ovaj proizvod nema nikakvu preporuku.

NATURELLA higijenski ulošci,
ja njih kada stavim posle toga danima imam problema sa peckanjem i bolom pri mokrenju. to mi se desilo dva puta pre nekog vremena i posumnjala sam na uloske ali nisam bila sigurna,a sada sam u nedostatu drugih ponovo kupila njih i opet HAOS ne izlazim celo vece iz wc-a

NIVEA BB krema
Ponestalo mi tonirane, pa sam u Mađarskoj pazarila ovu BB, koja je blagi užas. Uopšte se ne razmazuje lepo, ostavlja fleke, koje kad pokušaš da ujednačiš napraviš još gore srrr. Znate o čemu pričam....
Da ne pričam da uopšte nije masna, nego baš matira lice kao da si bez života...ma katasrofa. I sad ni da kupim drugo, ni da trošim ovo:dash:

Pre pet godina se na tržištu pojavila Niveina tonirana krema za mlade (tinejdžere) i ja sam je oduševljeno kupila jer mi je majka tada još uvek branila da stavljam puder.
To je bila ova, više je nema (bar je ja nigde ne viđam):
nivea-tinted-moisturiser.jpg

Moje iskustvo sa njom je upravo kao što ste vi napisale, koža se perutala, jedva se razmazivala, bila je baš, baš, baaaš loša i nepotrošenu sam je bacila.
Od tada ne polažem nade u njihove proizvode.

Maybelline kozmetika...Sta god sam probala,odvratno je.Sjajevi za usta su uzasno lepljivi,lakovi za nokte su kao guma,za dan se skidaju samo ako ih udarim po korenu nokta,senke ne traju dugo,puder mi je izazvao alergiju na licu.Krs.Da mi neko pokloni ceo dzak njihovih proizvoda,bacila bih sve u djubre.To je najlosija kozmetika koju sam probala.

Back