nezvuči uopšte glupo.mada to je subjektivno,kako kome.ali čak i da zvuči, to nije nikakvo opravdanje da se govori nepravilno i retardirano,jer ti znaci jednostavno prosto naprosto-nepostoje. i to je to,suština,bottomline što bi reko njemac.
meni npr daleko gluplje zvuči ''ja sam blizanac'' znajući da taj znak nepostoji,ko da kažeš,suprotno, ''ja sam ovnovi'' ili ''ja sam device''. moronski totalno i iritantno. govori kako se kaže jbt i toe to
svi normalni,tj neki veruju a neki ZNAJU o čemu se tu radi,astrologija je jedna od malobrojnih egzaktnih i vrednih,pravih nauka,ostale su kvazi
nerazumem
jeste, nemoguće da su tolki moroni da ne mogu da zapamte nešto tolko jednostavno, da postoje dva znaka u horoskopu koja su u množini (zašto,to nije tema mada možemo i o tome) i toe to,vrlo lako za zapamtiti.al neee,degenčine moraju da serru ''ja fam blifanaf'' ili ''jafam viba''
NE NISI MORONČINO, TI ZNACI NEPOSTOJE NEPOSTOJE NEPOSTOJE.
ili što bi vi ne pismeni rekli NE POSTOJE
pa samo degen glupavi može na JEBBENOM FORUMU da tolko cepidlači i trudi se siroma dispada preepismen i prepametan pa poštuje čak i kad mala a kad welika slowa idu lol šta kaže nije naime nego Naime daj jbt moš li bit besposlenija O.o podrazumeva se jebbeno da ZNAM to,ta najosnovnija pravila ali me,budući da sam normalan a ne iskompleksirana pokondirena tikva i jadnik,mrzi da stavljam čas velika čas mala slova, da pišem uvek i isljučivo spojeto kad treba spojeto a razdvojeto kad treba razdvojeto itd,iritantno je i bez potrebno, a i ofc kako bi iritirao vas jezičke i gramaktičke čistunce i retardčine