Wild Ranger
Primećen član
- Poruka
- 528
Po vasem ličnom misljenju ili saznanju ljudi iz kog dela zemlje ili bolje rečeno kog grada u Srbiji su najviše zastupljeni u Beogradu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Босанчероси и Монтенигерси.
Ko su ti Srbijanci?Pa ne bih se složio. Dosta više ima doseljenika Srbijanaca nego njih.
Kakve veze ima odakle je neko došao?
Ja sam peta generacija u Beogradu, ali su i moji došli odnekud.
A za sto godina će današnji dođoši biti starosedeoci.
Ljudi beže od bede, idu tamo gde im je bolje, uvek je tako bilo.
Zato pametna vlast ulaže u infrastrukturu i gleda da otvara fabrike u nerazvijenim krajevima.
P.S.
Ko su ti Srbijanci?
Do skoro crnogorci a od skoro rusiPo vasem ličnom misljenju ili saznanju ljudi iz kog dela zemlje ili bolje rečeno kog grada u Srbiji su najviše zastupljeni u Beogradu?
Дошли Руси... Прешло нашу границу око 350 000... и даље продужило 320 000. "Нето" их има 30-35 000, не више. Украјинаца око 1000.Do skoro crnogorci a od skoro rusi![]()
Дошли Руси... Прешло нашу границу око 350 000... и даље продужило 320 000. "Нето" их има 30-35 000, не више. Украјинаца око 1000.
То уопште није много.
Више је људи из других крајева, таман мерили само оне који су сами рођени тамо негде, без потомака.
А ко јесте најзаступљенији... Потребна нам је статистика коју само држава има, и коју нам неће дати.
Не знам шта је аутор теме мислио, да ли само рођени негде другде или су обухваћена и њихова деца, на пример. Унуци (друго поколење рођено овде) би већ били бројани као Београђани ?
А и долази до мешања људи из разних крајева. Шта ако је неко 1/4 Чачанин, 1/4 Крагујевчанин, 1/4 Врањанац и 1/4 Панчевац ? Мож' да буде само Београђанин![]()
Тешко да ће се то некада јасно пребројати... Чини ми се да Војвођана нема толико много у Београду, а остали су можда чак равноправно заступљени.Mislim na ljude rođene negde drugde a koji su se u daljoj ili tj. ali pre svega u bližoj prošlosti doselili u Beograd.
Npr. kola sa ovim registarskim oznakama: ŠA, PA, NS, ZR, VA, ČA, KG, PO, SD, ST, KŠ, NI itd. mogu da se neretko vide po Beogradu. Niko od njih nije rođeni Beograđanin nego se doselio skoro ili pre određenog vremena i kupio stan negde u Beogradu. Sigurno je da se veliki broj ljudi tokom 21.veka iz unutrašnjosti doselio u BG. Znam ako koga ima dosta u Beogradu, ima Čačana.
Тешко да ће се то некада јасно пребројати... Чини ми се да Војвођана нема толико много у Београду, а остали су можда чак равноправно заступљени.
Vojvođani su fantazija ljudi nek im je bog u pomoći ako zaglave u beogradu![]()