Који је ваш став о евроатлантским и евроуралским интеграцијама?

Залажем се да

• Србија постане члан и ЕУ и НАТО

• Србија постане члан ЕУ и остане војно неутрална

• Србија задржи тренутни статус

• Србија постане део Руске Федерације

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
zato sto nas je NATO bombardovao i trenutno nam jeokupirao zemlju:rtfm:

Šta fali bombardovanju? Ja mislim da pod hitno treba da uđemo u NATO ( EU ko hebe) i da pošaljemo nekog veštog pregovarača da izdejstvuje još jednom da nas granatiraju ( da obnovimo gradivo)

Evo Imagadamadidabuda se namece kao idealni izaslanik !!

Šta fali bombardovanju? Ja mislim da pod hitno treba da uđemo u NATO ( EU ko hebe) i da pošaljemo nekog veštog pregovarača da izdejstvuje još jednom da nas granatiraju ( da obnovimo gradivo)

......oni najvestiji, sto su i ispregovarali bombardovanje , su odavno sto u hagu , sto pod lipom:mrgreen:..........iako, ima tu materijala.........medju 500 000 radikala, naslo bi se nekoliko takvih budaletina.......:mrgreen:

Hoćemo li i prema Kosovu da budemo vojno neutralni? Sad bi trebali otvoriti vrata za zapad??? To je JEDINI način??? Eremita, jel ti dobro?:rotf:

Јел` си видео радикале? Сад су за ССП, заокрет у политици, заокрет у начину размишљања Еремите.

A ništa od oživljavanja pokreta Nesvrstanih? Nešto kao ,,Povratak otpisanih? Ah, da ne može, umro Tito. Da l je Tito malo bio u NATO, pitanje je sad?

Znaš kako, možda će zvučati patetično, ali Srbija treba da teži da bude deo aktuelnog političkog trenutka. Zapravo, politički trenuci su veoma zanimljiva kategorija, ali moramo imati filing za te stvari ako hoćemo da opstanemo u ,,mutnom moru bluda i kala,,. Jaki se uvek smenjuju na političkom tronu, al' jedno je sigurno - mi smo uvek slabi da bi menjali svet. Toliko o tome. Dobra stara - kad ne možeš protiv njih, ti im se pridruži! A posle, će vidimo...

ne, nije jos..

nato je glomazan, obuhvata previse zemalja, koje imaju razlicite interese,
i kao takav moze funkcionirati samo dok nema vecih problema..

jednostavno jedu novac i razvlace se po svijetu na raznim vjezbama..
niskorist..

kao i UN
Kako nije ? Amerika igra na kartu da formira savez sa Poljacima,Ukrajincima i ostalim "novim" Evropskim zemljama. Nemacku,Spaniju,Francusku itd. NATO vise ne interesuje...

DSS-u je to verovatno jedina šansa... da pridobije ekstremne, najekstremnije radikale.... i da, možda, uz njihovu pomoć na sledećim izborima pređe cenzus. Strašno, gde završi Koštunica.

Inače, ja sam za EU ne i NATO

nema EU bez NATO-a...
nazalost, ali tako je

Back