Koji je vaš najveći problem u životu?

Najvažnije je da smo zdravi i živi a sve ostalo će doći.

Kažu kad god nam je teško, ili kad trpimo neku nepravdu, treba učiniti neko dobro dijelo, nekog obradovati ....

E sad što se mene tiče: - volela bih da sam se udala prije deset godina....
- volela bih da se vratim poslu koji sam obozavala ali nisu prilike,
- volela bih da sam sačuvala neku usteđevinu za crne dane
- volela bih da odem na odmor u Italiju ali nemam para....
- volela bih da lakše praštam....

Nisam znao da mi je keva napravila profil na krsti :eek:

Moj problem? Nije problem, već hronično stanje. Kao neko pašče levitiram i kao najveće slepče, tumaram u mraku i pokušavam da se probudim iz ove noćne more.

Šalu na stranu, samo ozdraviti svoje zdravljence, što je više moguće, nakon fijaska i debakla, u koji sam sopstveno telašce stavila pre dve i po godinice, maltretirajući ga tugom, sekiranjem, jedom i očajem, nemogućnošću da shvatim fol i laž...To je moj problemasti problem. Sve drugo je nevažno spram toga i mislim da ne igra nikakav više jbn faktor.

Eto, samo to.

I tako ću i da preguram ovaj život. Živela još pedeset godinica ili se sutra ne probudila.

Shvatila sam kako to sve ide u životu.

I više mi nije potrebno, hvala.

Ako baš, baš život namesti, da sve i meni nekako drugačije skocka se, molim lepo, možda i meni bude super.

Ovako...ne shvatam to više tragično. Više sam svesna svog pada, i poraza. Barem mi je ostalo, sve ono što ja kao biće jesam.

To je dovoljno, da to još imam.

Mislim, da je savršeno dosta..Za sve drugo. Ali, savršeno. Za sva prose*avanja. I životna . I ljudska.

Nemate šta da mi uzmete više. Sve što moglo je, imate. Nemate više koga da "ubijete". Što ste hteli, to već davnim "ubijenim" zove se.

Mirna Bačka.

:bye:

Poslednja izmena:
moj hronični problem je što sam uvek imala talenat da drugima ulepšam a sebi zagorčam život.
tačno tako, ne volim i ne cenim sebe koliko bih trebala.
ти требаш наћи некога ко ће тебе довољно поштовати. Тада ћеш почети сама себе ценити више, и ствар ће доћи на своје место. А и тај неко ће од тебе добити довољно пажње, да му је довољно за цео живот. Вероватно си била удата за некога ко није умео довољно да цени твоју љубав и пажњу!

Како да пронађем онај храст са мог аватара, те да се одвучем тамо и прилегнем на копоран и спавнем под њим једно пар сати, док је трава онако висока и ливадско цвеће у пуном цвату мирише, а цврчци около цврче, те благи поветарац хлади врели ваздух...а онда кад се пробудим да дрмнем мало сира из заструга, сланине са парадајзом и црним луком, те мало ракијице!! Има ту још једна ствар фали у целој слици, али не морам баш све сад да вам кажем. И ово што сам рекао млого сам вам казо! . Тај храст ми је највећи проблем у животу.:p

узрок свих највећих проблема код 99.99999% људи је несуочавање са голом једином истином да си ти обичан бедник, јадник и да то што се трипујеш да си много јак је много велико срање којњ ће те сачекати већ у следећој кривини. једино што можеш и требаш је да се ухватиш са самом суштином, спријатељиш са њом, подносиш што се подносити мора и успут крадеш по које осмехе и радовањееее :)))

Back