Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Kakve karte skupljas?Volim karte i mape i skupljam ih, imam malu kolekciju.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve karte skupljas?Volim karte i mape i skupljam ih, imam malu kolekciju.![]()
Vojne, topografske, istorijske, važno da su mi zanimljive.Kakve karte skupljas?
to je veoma zanimljiv hobiVolim karte i mape i skupljam ih, imam malu kolekciju.![]()
A istorijske- kao istorijski podaci ili kao neka vrsta antikviteta?Ja ako se dobro secam,te stare karte nisu lako dostupne...Vojne, topografske, istorijske, važno da su mi zanimljive.
Imam ih prilično i u digitalnom formatu, planiram neke reprodukcije da štampam... itd.
Imam nešto originala nasleđeno i nešto reprodukcija.A istorijske- kao istorijski podaci ili kao neka vrsta antikviteta?Ja ako se dobro secam,te stare karte nisu lako dostupne...

Srećna sam sa smešnim video kompilacijama koje sam napravila u ovim teškim vremenima. U kratkom vremenu vas nasmeje.
A može li da se živi od nekog hobija? Ja sam jedno vreme držala časove matematike, ali daleko od toga da sam mogla da živim od toga...
Drzac za cveceOvo je sjajno! Svaka ti cast Lori.Jos uvek nedovrseno...jos uvek cekam neku mahovinu da stavim tu tamo...Pravila bih i jos...imam ideja i zelje i volje...
ali....ne podnosim prasino drzaceDrzac za cvece
Pogledajte prilog 840113
a ja nikako da nadjem onaj pravi...kojeg bi zakacilasalu na stranu , ssakupljam priveske za kljuceve ... ne znam zasto su mi simpaticni![]()
A kakav bi dosao u obzir? Neki oblik,znacenje, reklama...?a ja nikako da nadjem onaj pravi...kojeg bi zakacila![]()
Mislim da mi je znacenje bitno...ali ga nisam jos nasla...i nemam predstavu kako bi trebao izgledatiA kakav bi dosao u obzir? Neki oblik,znacenje, reklama...?