- Poruka
- 89.585
Ено читам, за американце је (они имају статистику за све) "недостатак посвећености".
Да ли је и код нас?
Да ли је и код нас?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa gde je komsija kad hazbend ode na posao?Ено читам, за американце је (они имају статистику за све) "недостатак посвећености".
Да ли је и код нас?
Наравно. Нико није дужан да трпи насиње и злостављањеnekad i nasilje moze dovesti do razvoda bez obzirana pol
Не заборави да навратиш. Лаку ноћ.Nisam se udavala, ali imam što-šta reći na temu razvoda. Kako god, sad mi je red spavanju. Nađimo se sutra.
Nebijenje.Ено читам, за американце је (они имају статистику за све) "недостатак посвећености".
Да ли је и код нас?
Ja ne vidim nikakav link ka nekoj analizi i statisticiЕно читам, за американце је (они имају статистику за све) "недостатак посвећености".
Да ли је и код нас?
O problemima treba razgovarati generalno, nije dobro kad se precutkuje.Недостатак посвећености се може манифестовати као емоционално повлачење, избегавање разговора о будућности, недостатак заједничких циљева или тешкоће у конструктивном решавању сукоба
eno ga kod RKL u 40+Ja ne vidim nikakav link ka nekoj analizi i statistici.
Jesi li ti sebičan ?Mislim, da je glavni razlog razvoda, sebičnost, pa onda, nedostatak strpljenja. Druge stavke, dolaze, posle ove dve.
Zašto sebičnost? Zato, što danas, svak gleda svoj interes, i da je prvo njemu dobro, pa onda ostalo. Svak hoće da uživa, i da ga niko ne remeti, a uz to ide i nestrpljivost. Neposvećenost deci, i bračni partneri, jedno drugom.
Jednostavno, nema više, moralnih normi, da bi se partneri, uhvatili ukoštac, sa svim mogućim problemima, gde se i gradi i održava, stabilnost i funkcionalnost porodice.
Ено читам, за американце је (они имају статистику за све) "недостатак посвећености".
Да ли је и код нас?
Nekad su svekrve bile razlog