Koji je uslov

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u svakom slucaju si u pravu....samo jos da se odviknem ove glupe navike (vec je postala navika)...sigurno cu biti efektivnija i na faksu i na gomili drugih oblasti koje su sada trenutno zapostavljene....
...ma ja mislim da je ovo samo faza...posto sam dobila svoj komp pre godinu i nesto...prolazila kroz 1001 razlicitu fazu....sve me posle nekog vremena smori tako da ne sumnjam da ce i ovo... :)

Bliss:
u svakom slucaju si u pravu....samo jos da se odviknem ove glupe navike (vec je postala navika)...sigurno cu biti efektivnija i na faksu i na gomili drugih oblasti koje su sada trenutno zapostavljene....
...ma ja mislim da je ovo samo faza...posto sam dobila svoj komp pre godinu i nesto...prolazila kroz 1001 razlicitu fazu....sve me posle nekog vremena smori tako da ne sumnjam da ce i ovo... :)

Eh sad mi je zao sto sam bio grub :-(

Nemoj da nas napustas, i odvikavas se... :-(

Znam ja jako dobro kako ke to kad se navuces na forum i net.... I ja imam komp malo vise od godinu i po a net akotivno koristim od aprila ove godine. A sto se tice faza, jedno vreme ce ti biti JAKO zanimljivo, i previse ali posle ce doci na normalu. A moze da bude i jako korisno, ako iskuliras ovakve tipove opterecene kao sto sam ja... :-(

Zato nemoj da te to pokoleba, ne trab preterivati sa netom i forumom ko ja, (vidi br. postova) ali svakako treba koristiti ono dobro na njemu. OK?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back