Mr.Shishmish
Domaćin
- Poruka
- 4.036
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve ispod 10 cm je malo!!!
na ovom forumu nema kyte ispod 20 cm-ova
'umashice nisu videle manje od 24 cm-a
stoga je ova tema apsolutni promashaj za gore pomenuti forum
pa sad nek nadlezzni vide shta ce i kako![]()
tito te yebo ja sam danas formatirao 3 racunara, zaradio 500 marona, ispushio 2 dzointa i popio pivo...a da spremio sam i jelo...a vi josh o kurchevima razglabate
izvinjavam se na vulgarnostima ali bilo je neophodno
Posle 2 dzointa evritji izgledaju ko maroni![]()
J.bt...ja jos nemam ni 16 god, a imam veci nego sto ovde forumasice smatraju prosekom![]()
Jebote, zamisli koliku ce$ tek kitu da ima$ sa 50 godina
Prvo cestitam na 4000. postu![]()
Ovako... to za 8cm sam ja spomenula (kao slikovit primer, ne bih li lakse objasnila zasto je problem kad je premali) jer je hanibani, ili kako vec bese, rekla da je bila s tipom kome je 8 cm. Inace ja sam videla... hm pa 11-12cm, ne mogu bas da ocenim, ali tu je negde. Debljina proporcionalno malaE sad, to sto uglavnom nailazim na prosecne (14-15-16cm) a ne kao forumasice na 18-19-20cm... to je vec moj problem
A neko jos i rece da smo jadne ribe jer nailazimo na male!A sta cu... pametni, bogati, prelepi sa velikim... rasprodati! Meni jadnoj ostali jadni, ruzni, glupi i s malim, posto to ide u paketu.
![]()
Ko o chemu foruma$ice o kursu. Pusti decu. Nego.. $ta si radio tim rachunarima kad ti dado$e tolike pare. ?
sve i da se setis, ko ce tad ici do knjizare po lenjir...
ja te razumem.
prodao ih mojim omiljenim zenama
zene su najbolji kupci na svijetu i ja ih mnogo volim
one su moje posebne bebice![]()
I sta je doticni ponosni vlasnik istog uspeo da uradi sa njim? Nemojte samo s.ranja tipa 'bio je bas, bas mali ne znam tacno koliki' jer cim znate u milimetar kad je 23, 24 valjda znate i te dimenzije.
Onda je logichno. Ja mislio da si im ugradjivao pendzere pa se zachudio kvalitetom i cenom uslugeNego, priznaj zlotvore, da li im daje$ ne$to gratis uz te konfiguracije
Sve ispod 10 cm je malo!!!