Koji je najmanji tuki na koji ste naletele?

600EROS.JPG
Posle 2 dzointa evritji izgledaju ko maroni :hahaha:

Setamo ja i drug kroz grad, i popusili jointe. Prolazimo uskom ulicom ispred koje je banka koja daje velike kredite, ali je tesko dobiti ih... a mome drugu je bas trebao kredit. I sad neka dvojica pricaju o tome a mi to slucajno cujemo... i ovaj se seti "a da to je ona banka sto daje dobre kred...".

Odmah na izlazu iz te ulice ulazi se na trg gdje je katedrala sv. ... . Nebitno. Ovaj se obraca bogu na sav glas, kleci, krsti se, recituje molitve gdje kaze "sveta marijo nevina" itd. mrtav ozbiljan. To umoljavanje Boga trajalo je pola sata. Nakon tih pola sata kaze ovaj moj drug:

Sve sam ti ovo ispricao (misli valjda na molitve) Boze, samo mi ti daj ovaj kredit!

:?:

Prvo cestitam na 4000. postu :D
Ovako... to za 8cm sam ja spomenula (kao slikovit primer, ne bih li lakse objasnila zasto je problem kad je premali) jer je hanibani, ili kako vec bese, rekla da je bila s tipom kome je 8 cm. Inace ja sam videla... hm pa 11-12cm, ne mogu bas da ocenim, ali tu je negde. Debljina proporcionalno mala :D E sad, to sto uglavnom nailazim na prosecne (14-15-16cm) a ne kao forumasice na 18-19-20cm... to je vec moj problem :sad2:
A neko jos i rece da smo jadne ribe jer nailazimo na male! :rotf: A sta cu... pametni, bogati, prelepi sa velikim... rasprodati! Meni jadnoj ostali jadni, ruzni, glupi i s malim, posto to ide u paketu. :roll:

Hm... Bas nemas srece ;)

Inace, samo da napomenem, uvek sam vozio mala kola (sada imam Fabiju, to ti je mali auto, kraci od 4 m ;) )

Pa ... Izracunaj ostatak sama, po proporciji ;)

Back