capt.primetime
Početnik
- Poruka
- 3
pfsense + Intel core2duo 3GHZ + snort + squid, dual Intel NIC Server
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, da, donekle... Ali i Outpost (free) i Comodo - za x64 sisteme; samo kada bi neko sklopio sva 3 u jedan i tako da nam da Kerio 2.1.5 za nove sisteme.Zone Alarm se do sad pokazao kao najbolji....
Zone Alarm se do sad pokazao kao najbolji....
Свом снагом сам се потрудио да погледам до краја овај линк.
Ретардиран видео садржај којег на јутубу има 99%. А праћење процеса уз помоћ таск менаџера говори колико је клинац експерт у овом послу.
Фејл.
-------------------------------------------------------------------------------------
За мене је добар на нивоу хардвера и тесним правилима које му ја дефинишем а не већ готове темплејте из софтверских производа које нуде сви ти програми да користим.
Не мислим, знам. Аха причај ми о томе...
Одох да пијем кафу.
Дечко јел ти умеш да разликујеш фајервол од антивирус решења.
Шта да коментаришем. Таск менаџер као главна алатка за праћење процеса ?!, неки фајервол са шугавим додатком за вирусе и пар линкова где су вируси лоцирани на нету, и сад ми он ту нешто серуцка оним његовим ретардираним гласом ево он овај вирус није детектовао а ово је нови експлоит за систем, хм да видимо како ће сад на то да реаргује. Јак ми тест у п.м.
приступ-фајервол-па даље анализирање
инфекције-антивирус-па тестирање
експлоити-печеви-па тестирање
Дај мало укључи мозак. Ако већ мислиш константно и само о том уклањању вируса и детекцији њих иди на другу тему.
Океј он јесте заштитни зид на програмском нивоу да не грешим душу. За мене све што је на програмском нивоу није добар заштитни зид!
Не, ти све побрко. Да би урадио превенцију мораш прво да детектујеш да постоји проблем.
И шта су добили са тиме што су га побољшали са пар модула екстра, ништа! Зашто, па зато што првенствено намена зида јесте да контролише саобрађај, прусмерава и филтрира!
Не кажем да не детектује и разне малициозне кодове тај аларм зоне, али није довољно добар зато и јесте додатак! А пошто то и данашња омладина зна прибегава додатној мери предострожности инсталирајући прави антивирус, и када дође до клања измђу два енџина у току пишљиве детекције echo: jao!
Дакле не мешати бабе и жабе.
Плавуше и црнке је дозвољено.
То сам ти ја све испричао већ у прошлој поруци.
Дакле све у једном је шит. Зашто, јер је тешко ђубре. Објасни? Прочитај горе.
Да не спомињем политику безбедности која налаже да комплетна безбедносна поставка се не заснива на истим производима!
И тако даље. А тинејџер са секси гласом и квази тестирањима нек ти просипа своје форе што се мене тиче.![]()
Ма може да буде и Мерима Његомир, џаба му сада.
Елем, одговорио сам ти већ, али ајде да пробам да ти одговорим на другачији начин: Не свиђа ми се.
Дакле невоЛем!
Naravno da nije: apsolutno najbolji firewall koji radi i pod Windows-om je Check Point... najnovija verzija, naravno...![]()
Zavisi kako se tumaci "firewall".
Comodo firewall je sa defense +,HIPS-om,cloud skenerom,sandbox-om itd,i to ga cini neprobojnim.
Zavisi kako se tumaci "firewall".
Comodo firewall je sa defense +,HIPS-om,cloud skenerom,sandbox-om itd,i to ga cini neprobojnim.