Koji firewall koristite...

Koji firewall koristite...

• Windows Firewall

• Zone Alarm

• Comodo

• Kerio Personal

• Outpost

• Sygate Technologies

• Bitdefender Firewall

• Symantec

• Prisma Firewall

• Norman Security

• McAfee

• Neki drugi

• Ne koristim firewall

• IS Firewall

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja sam do skora radio sa comodo ali su nove verzije loše. Nemoš kontrolisati ulaz izlaz pa ti pusti po neki proces.... ZoneAlarm crap. Najbolji na svetu free firewall je ovaj koji koristim sada Privatefirewall 7. Mali brz jednostavan za sve ti kaže što ide na internet potpuna kontrola sa najnovijom verzijom radi mi i na win 8.1:worth:

Instalirala sam Comodo firewall , njihovu free verziju. Iskenirala sam rač. sa njim i nije mi pronašao nijednu lošu datoteku, ali 4 nije prepoznao. Od opcija mi nudi samo dve aktivnosti a to je pouzdana datoteka i bez aktivnosti. Malo mi je čudno da u tom padajućem meniju ima samo te dve opcije.

Imao sam i ja taj privatefw i covek nakon instalacije nije me pitao koje aplikacije zelim da pustim na net a koje ne,nego kao filtrira.Kad sam ga pustio na test imao je 30 bodova od 350.Ni kad sam namestio da ja podesavam ko ce da ide rezultat nije bio zadivljujuci.Kako onda te proste fwale da podesim? Instalirao sam Comodo i covek ima 550 bodova od mogucih 350 :lol:

Kakvih bodova, ne kontam?

pretpostavljam da je mislio na comodo leaktest

clt.gif

Back