Koji fakultet cete da upisujete

Išao sam danas na ETF da se prijavim. Na 400 budžet + 100 keš mesta prijavilo se oko 650 njih. Znači elektrotehnika nije popularna - hvala Bogu! :worth:
Inače, dobro nisam umro od smeha kada sam video buduće koleginice. Blajhane u plavo, sa suknjicama kraćim od kaiša, dekolteima do pupka itd. :lol:

:lol:
Radio-klub mi se nalazi na poslednjem spratu te zgrade, zajedno sa prostorijama arhitektonskog. Milione sati sam proveo blejeći u tim hodnicima. Sećam se kad smo upali u salu gde vajaju neke figure ili šta već. Blenu oni u nas, blenemo mi u njih. Izletimo napolje i puknemo od smeha (stvarno, figure su im bile na nivou trećeg razreda osnovne škole). I drugar tu prokomentariše "Jeste videli onu malu u žutom? Kako bih je izvajao...." :lol:

Išao sam danas na ETF da se prijavim. Na 400 budžet + 100 keš mesta prijavilo se oko 650 njih. Znači elektrotehnika nije popularna - hvala Bogu! :worth:
Inače, dobro nisam umro od smeha kada sam video buduće koleginice. Blajhane u plavo, sa suknjicama kraćim od kaiša, dekolteima do pupka itd. :lol:

na ETF-u postoje koleginice? :lol: :hahaha:

shalu na stranu, moja bivsha studira na etf-u, kaze lepim devojkama tamo milina, svi im se shlihtaju...

...Inache, nevezano sad za prichu o devojci i dedi u septichkoj jami... Shta misli o zhurnalistici? Jel vredi to uopshte upisivati u Novom Sadu il da palim ja u Bg? :lol:
Zavisi šta želiš od fakulteta.
Ovaj u Novom Sadu postoji svega par godina i koliko ja znam, nije ništa posebno. Prosto se nisu još ispraksirali kako treba. A i poznajem devojku, moje godište, završila srednju muzičku, godinama se, dakle, spremala za Akademiju, znači, muzika, muzika i samo muzika, i onda joj dopiiiip u četvrtom razredu i upiše žurnalistiku u NSu. Ona bukvalno ništa ne radi, uči par dana pred ispit, kulira, izlazi, zeza se, ima sasvim solidne ocene i valjda joj ostaje jedan ispit za septembar.
E stvarno,i ja takve nekad vidjam kad prolazim tuda,a bas me cudi da tako nekog interesuje ETF.

al jaaako ih je malo...
Njih interesuju etfovci :mrgreen:

Btw
ne uklapa se u priču sa suknjicama, al jako je
koja je razlika između momaka i devojaka na etfu? Devojke imaju roze digitrone :mrgreen:

Ja planiram da upišem FON, a društveni sam smer :lol: Strane ezike obožavam i lako mi idu, ali to će mi biti samo prednost kad se budem zapošljavala ;) nikako profesija. Za ove 3 godine koliko sam društvenjak uspela sam da se izlečim od trauma koje sam imala od mate (traume iz osnovne) i da je razumem i zavolim , to mi neće biti problem... Samo kad nema fizike i hemije :D:D
Inače do skora sam mislila da ću ekonomiju, ali sad sam više za FON... O ekonomiji sam čula sve najgore, odnos prema studentima katastrofa, sve užas užas, a na FON-u mogu da uzmem menadžment, ili možda onaj smer za informatiku :D Dobro, to se bira tek posle druge godine, imam još vremena ;)
Nemoguće da odavde niko ne ide na FON :) Javljajte se, vi koji želite da upišete ili vi koji ste upisali... Ma bilo ko ko ima neke informacije :lol:

Како је то мени промакло мајку му... можда су ми промакле на упису, али већ на првим предавањима нема шансе да ми промакну :D
na ETF-u postoje koleginice? :lol: :hahaha:

shalu na stranu, moja bivsha studira na etf-u, kaze lepim devojkama tamo milina, svi im se shlihtaju...
Било некад... и сад је мање више таква ситуација, али сада има знатно више девојака него пре (ове године уписало нешто јаче од 30%) па нису у ситуацији да осете оно право како је некад било... рецимо из моје генерације знам девојку која ни дан данас не може да узме да ради било шта озбиљно док не угаси телефон јер је нон-стоп зову колеге да виде како је, шта ради, јел јој треба нешто и сл.... :D Ове млађе генерације ем немају појма за шмекерицу, ем имају више избора па се сад и куресају наоколо :)

Ја сам се само шалио... ја моје колегинице волим и не дам никоме без одобрења :)

А кажеш на филолошком има удавача? А на другој теми си рекла да је важно имати везе тј добре контакте и тако то... јесмо ли ти и ја у добром контаку? :mrgreen:

Back