- Poruka
- 93.342
Englezi su vršili ispitivanje i došli do sledećih rezultata po pitanju najseksipilnijeg dela tela.
Kakva je situacija kod nas?

Kakva je situacija kod nas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Usne su mozda na zenama bitne,na muskarcima ih skoro i ne zapazim.Po meni su englezi ispromašivali, osim za usne.
Donji deo stomaka, od pupka prema…, kad je zategnut i definisan stomak generalno, pa grudi, leđa, bicepsi, tricepsi, zategnuta čvrsta guza, lepe noge, i da ima lepu, gustu kosu, krupne tamne oči, definisane usne, jaču vilicu i visoke jagodice, lepe izvijene obrve… i tako…![]()
Где си нашла таквог?
a šta ti pada u oči kao seksipilno?Usne su mozda na zenama bitne,na muskarcima ih skoro i ne zapazim.
A ako ih zapazim,onda mi nisu seksipilne.![]()
Oči, usne, izraz lica, stila šta ti pada u oči kao seksipilno?
a nos?Oči, usne, izraz lica, stil
Kakve veze ima nos?a nos?
i da recituje ko Šerbedžija, kuva ko Džejmi Oliver i je be ko Roko SifrediDonji deo stomaka, od pupka prema…, kad je zategnut i definisan stomak generalno, pa grudi, leđa, bicepsi, tricepsi, zategnuta čvrsta guza, lepe noge, i da ima lepu, gustu kosu, krupne tamne oči, definisane usne, jaču vilicu i visoke jagodice, lepe izvijene obrve… i tako…![]()
ne, nisam aludirao na ono nego znam neke koje se lože na nos ako je po njihovoj meri.Kakve veze ima nos?
Nema veze to na šta aludiraš.
Važno mi je ono što vidim u očima, prvenstveno.
Nos je nebitan samo da izrazito ne kvari kompletan izraz lica.ne, nisam aludirao na ono nego znam neke koje se lože na nos ako je po njihovoj meri.
Tacnije, da stane u bocni profil na fotografiji.Nos je nebitan samo da izrazito ne kvari kompletan izraz lica.
Ako ćemo da izdvojimo nos iz celine, bolje i tako nego da je prćast i liči na dugmence.Tacnije, da stane u bocni profil na fotografiji.![]()
i da recituje ko Šerbedžija, kuva ko Džejmi Oliver i je be ko Roko Sifredi
Kao prvo visina,tj.stas i ramena.a šta ti pada u oči kao seksipilno?