Koji bi grad bio najpodesniji za prestonicu ujedinjene Srbije?

Koji bi grad bio najpodesniji za prestonicu ujedinjene Srbije?

• Beograd

glasova: 12 26,1%
  • Banja Luka

glasova: 7 15,2%
  • Novi Sad

glasova: 6 13,0%
  • Niš

glasova: 12 26,1%
  • Podgorica

glasova: 3 6,5%
  • Priština

glasova: 2 4,3%
  • Kruševac

glasova: 3 6,5%
  • Kragujevac

glasova: 8 17,4%
  • Nikšić

glasova: 5 10,9%
  • Novi Pazar

glasova: 1 2,2%

• Ukupno glasova
    46
Црни Капетане Марче, "На брдовитом Балкану" је из десанкине Крваве бајке

Десанка Максимовић​

Крвава бајка​

Било је то у некој земљи сељака
на брдовитом Балкану,
умрла је мученичком смрћу
чета ђака
у једном дану.

https://www.laban.rs/lib/Desanka_Maksimovich/Krvava_bajka.html
добро контра боте

Jedna od retkih trezvenijih stvari koju je ludi Seselj bio predlagao 90ih je da se glavni grad preseli u Pristinu, gde je vec postojala gomila megalomanski sagradjenih zgrada za potrebe pokrajinske administracije i ustanova, a cime bi se daleko lakse veci broj Srba vezao da trajno tu radi i zivi.

To je SPC morala da uradi u jednom momentu, da patrijaršija bude na KiM.

Niš je zakon.

Pored munze konza, jedino još priznajem niš konza ;)
боле нас патка за маргиналне личности олоше криминалце и оне који се називају конза

а то чине кримоси из земуна зар не ?

ок имаш право намишљење. оно не чуди...

боле нас патка за маргиналне личности олоше криминалце и оне који се називају конза

а то чине кримоси из земуна зар не ?

ок имаш право намишљење. оно не чуди...

nisu to krimosi, ima nas koji nismo krimosi.
Ali zemun sjajno pumpa celog leta, ne znam da li si primetio

Није добро.

Зарад душе своје, извини се вечито живим ђацима из Шумарица, Десанки и форумашима.
за чега ?

рекох шта мислим о сплачинам титоиста када сте гурали једно а скривали друго...

о крагујевцу немам дивно мишљење , оно није везано за период који помињеш... и није везано за све наравно...

већ за период 1991 кад су предводили издају и дезертерство у резервном саставу јна - случај пасуљанских ливадица...

кукавичлук и дезертерство

nisu to krimosi, ima nas koji nismo krimosi.
Ali zemun sjajno pumpa celog leta, ne znam da li si primetio
па добро па шта сад ?

још сјајније пумпају новосађани и попијају батине десетоструку више него твој конза или београд!

па ?

ти ћеш нам причаш о пумпању о стрдању о батинању о гажењу од стране полиције јел ?

свашта

kapetanmark - lik iz stripa ;)
али ја нисам из стрипа , сви овде имамо своје никове... ито твоје је мени боже тисачувај али твој избор...

дај ме се окани женскаглаво и схвати да имамо право и ми на неко мишљење и да не нападаш туђа мишљења , као што то ради тај твој сарадник контра бот алтер его...

и наравно екипица ових тобож ''нишлија'' који су до преп подне из околине ниша а од подне из инсотранства,... више не знају ни шта причају одакле су...

kapetanmark - lik iz stripa ;)
Nekog herojskog:rotf:
PART_BKMD_7.jpg

али ја нисам из стрипа , сви овде имамо своје никове... ито твоје је мени боже тисачувај али твој избор...

дај ме се окани женскаглаво и схвати да имамо право и ми на неко мишљење и да не нападаш туђа мишљења , као што то ради тај твој сарадник контра бот алтер его...

и наравно екипица ових тобож ''нишлија'' који су до преп подне из околине ниша а од подне из инсотранства,... више не знају ни шта причају одакле су...
:heart:

Kako si smešan, pa dolazim sa onima koje dočekujete, sa studentima. što da nemam muda? ahahhahah
наравно да немаш

доповеди алтера па ме вређајте у лице

као овим увредам које овде оправдаваш и којима се смејеш

али си женско не бих ти замерио, поставио бих ти женско испред тебе које би ти објаснило да то није лепо....

а ти поведи алтера да ме вређа у лице.

ако имате оно што се зове муда. он би бар требао имати макр на папиру...

па да се научиш да ниеј лепо смјеати се када неко вређа и исмејава другога овде.

ето алтере поитај са паулом ја сам у новом саду ,спреман ти увјек дати прилику да ме у лице вређаш

Back