Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 6.410
cim vidim ovu titoisticku postapalicu ''na brdovitom balkanu'' znam da je neka crvena mantra...
Možda bi truli kapitalisti da uravnaju i pootvaraju rudnike al to neće moći, neće proći, no pasaran.
.gif)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cim vidim ovu titoisticku postapalicu ''na brdovitom balkanu'' znam da je neka crvena mantra...
.gif)
Napomena za izvidnicu.usracu se da prostis
grad u kojem iz restorana odzvanja CAVOGLAVE ...
čista laž i kleveta.Dokle da se vi krajišnici perete? Predali ste krajinu
Nakon sto je preimenujete u "Severno Kosovo" po makedonskom receptuPrestonica za ujedinjenu Srbiju: Medveđa.
Ja, ja....a dan pre toga braća šverceri odbili sve što je Milošević nudio da se ne ratuje...Stavili ste zubara bez mozga da upravlja i gura vas u rat....čista laž i kleveta.
Krajinu je 1994 pustio niz vodu slobodan milosevic kada je u avgustu uveo sankcije prema Rep Srpskoj .
Uveo ih je jer je prethodno sa zapadom tacniej holbrukom dogovorio privodjenje rata kraju na prostoru bivše Juge, sa obećanjem zapada da će Srbiji biti skinut spoljnji deo sankcija ako prihvati to . Isplanirali su 1994 da se ratzavrši tokom 1995 jer su na zapadu bili svesni da muslimani mogu jedva da izdrže nadolazeću zimu 94/95 a da iduću neće izdržati... Milosevic je pristao nadogovor jer padom dela sankcija njemu ce se olaksatipozicija pred narodom u sbriji i tako ce se sacuvati na vlasti . znamo svi da gaje zapad tokom jeseni 95 nazivao KLJUCNIM FAKTOROM MIRA U REGIONU JEL ...bla bla
-uvodjenjem sankcija rep srpskoj milosevic je stavio karadžića u svršen čin, ostavio ga bez NAFTE , bez novca, brasna hrane,saniteta...
-time je karadzić morao da se obrati zagrebu za naftu (da bi pokrenuo sva potrebna vozila kako za civilnu sferu, hitnu pomoc, tako i svako vojno vozilo) ali je mroaoda prihvati od zagreba da ce mu oni prodavati naftu pod uslovom da se vojska rep srpske ne meša u eventualne sukobe HV i vojske srpske krajine! Dakle uvodjenjem sankcija rep srpskoj milosevic je napravio izdaju! i samim time je gurnuo krajinu niz liticu!
prestani da vredjas ovde ljude.
znamo zasto ti srbi smetaju...
delikatno pitanje..ne treba da bude Beograd...da je prestonica SFRJ bilo Sarajevo verovatno ne bi bilo ratova 90ihKoji bi grad bio najpodesniji za prestonicu ujedinjene Srbije?
Nakon sto je preimenujete u "Severno Kosovo" po makedonskom receptu
ajde prvo sa argumentima i cinjenicama, mani nas tvog anti srpskog mlacenja i kojestarijaJa, ja....a dan pre toga braća šverceri odbili sve što je Milošević nudio da se ne ratuje..
STVAILA GA JE UDBA, titoisticka..Stavili ste zubara bez mozga da upravlja i gura vas u rat....
ја не лажем а ти немој да вређаш!a bre ne lupaj i ne laži....

Црни Капетане Марче, "На брдовитом Балкану" је из десанкине Крваве бајкеcim vidim ovu titoisticku postapalicu ''na brdovitom balkanu'' znam da je neka crvena mantra...
Црни Капетане Марче, "На брдовитом Балкану" је из десанкине Крваве бајке
Десанка Максимовић
Крвава бајка
Било је то у некој земљи сељака
на брдовитом Балкану,
умрла је мученичком смрћу
чета ђака
у једном дану.
https://www.laban.rs/lib/Desanka_Maksimovich/Krvava_bajka.html
, ne mora još da bude i "glavni". Dobro je da ministarstva izmestimo negde van Beograda, kao i predsedništvo, pa da ko hoće da bude ministar ili predsednik ne može da živi na Dedinju Odakle se uvek kreće sa promenama?

наравно да су величали своје титоистичке мантре а скривали чињеницеA ne zanimaju njega titoističke pesničkinje, to sve udba.
Kragujevac je na mestu 2.Kragujevac ili Niš
Glasala sam za Kragujevac jer je centar Šumadije !
Beograd samo kao privredni i turistički centar, ne mora još da bude i "glavni". Dobro je da ministarstva izmestimo negde van Beograda, kao i predsedništvo, pa da ko hoće da bude ministar ili predsednik ne može da živi na Dedinju
Ali ja bih to i u sadašnjoj Srbiji, jer druga ne postoji.
Jedna od retkih trezvenijih stvari koju je ludi Seselj bio predlagao 90ih je da se glavni grad preseli u Pristinu, gde je vec postojala gomila megalomanski sagradjenih zgrada za potrebe pokrajinske administracije i ustanova, a cime bi se daleko lakse veci broj Srba vezao da trajno tu radi i zivi.Beograd samo kao privredni i turistički centar, ne mora još da bude i "glavni". Dobro je da ministarstva izmestimo negde van Beograda, kao i predsedništvo, pa da ko hoće da bude ministar ili predsednik ne može da živi na Dedinju
![]()
Odakle se uvek kreće sa promenama?
Gde imamo jedinu ne sns opštinu u Srbiji?
Džaba se cerekaš, činjenice i istorija govore.![]()
нум се укакил дап ростишOdakle se uvek kreće sa promenama?
Gde imamo jedinu ne sns opštinu u Srbiji?ж