Koji AV imate?

Koji AV imate?

• Norton

glasova: 8 4,8%
  • Kaspersky

glasova: 22 13,1%
  • Eset

glasova: 38 22,6%
  • Bitdefender

glasova: 2 1,2%
  • F-Secure

glasova: 2 1,2%
  • G-Data

glasova: 0 0,0%
  • AVG

glasova: 22 13,1%
  • Avira

glasova: 26 15,5%
  • Avast

glasova: 32 19,0%
  • McAfee

glasova: 1 0,6%
  • Trend Micro

• Kingsoft

• Microsoft Essentials

glasova: 7 4,2%
  • Panda

• neki drugi

glasova: 8 4,8%

• Ukupno glasova
    168
  • Anketa je zatvorena .
Koliko para toliko i muzike :) Najkrace vreme za update je jedan dan , automatski , i bilo je namesteno vreme kad je on cesto ugasen tako da je i preskakao po nekoliko dana .
Po njemu nema virusa ali ima napecanih i sklonjenih :)

Hvala decaci

Nisi me razumjela. Kada se završi instalacija Avire, nema veze koja je verzija, automatski kreće prvi update. Nakon što se abdejtuje, pokreće se brzo skeniranje...Ali ti si završila posao i to je ok...

Hvala ti na trudu .
On jeste to sve odradio kad je instaliran ali ......... kako sam ja mislila da on to radi vise puta dnevno i da ja to treba da vidim , kao kod ostalih pre, cudno mi je bilo sto se ne pojavljuje . Kad ga otvorim , on preskocio po nekoliko dana i onda rucno .
Nemoguce da se ni jedan update ne pojavi u danu . I to je ono sto mi je bila nepoznanica.
Ustvari sad kad sam ga bolje pogledala , on i updejtuje jednom ali uvek u isto vreme a ako je racunar bio ugasen , on preskoci i tako nekoliko dana i eto starog AV

Poslednja izmena:
e ljudi koji je bolji antivirus Avast, AVG, ili Kaspersky. Avast mi se uzadnje vreme kvari, ali imam setup za AVG i Kaspersky ne znam da li da njih instaliram ili ne ali kad udjem na instalaciju traze mi prvo da uklonim Avast ali ne znam da li da uklonim Avast ili ne? pomoc :D:D:D:think::think::think:

e ljudi koji je bolji antivirus Avast, AVG, ili Kaspersky. Avast mi se uzadnje vreme kvari, ali imam setup za AVG i Kaspersky ne znam da li da njih instaliram ili ne ali kad udjem na instalaciju traze mi prvo da uklonim Avast ali ne znam da li da uklonim Avast ili ne? pomoc :D:D:D:think::think::think:

Naravno da prvo trebas da uklonis avast... odi na njihov sajt i uzmi deinstalaciju..nemoj da unistal preko onoga add and remow... E a moja preporuka ti je avg 2011....Ja sam ga koristio i extra je....Dosta se ceka da se instalira ali mene je extra sluzio sa zone alarm sam ga koristio (u kombinaciji) A kasperski nisam jos probao....Avast imao moj drug, ja mu dao neki folder sa trojancem reko mu da skenira on skenirao sa avastom avast nista, ja ga skenirao sa avg-om odmah ga je naso...A kazem ti da uzmes avg 2011 zato sto ima i antirootkit,to je ona najveca rupa koju je pre imao , ali su sad to prepravili.....A i da ako ti bude blokirao imas tamo da namestis, provalices,ako ne budes provalio zovni :) Ali ja sam imao problema prilikom instalacije avg...imao sam avast nesto sam ga testirao,pa sam ga obrisao i preso na avg i onda komp me mng zezao...Ne znam zbog cega to pre nije radio :(

Download.com pravi anketu medju svojim posjetiocima o omiljenim free antivirusima. Ima jos 2 dana do kraja ankete, a rezultati su pomalo iznenadjujuci.

Ad-Aware Free Internet Security 9 - 28%
Avast Free Antivirus 6 - 24%
AVG Antivirus Free 2011 - 20%
Microsoft Security Essentials 2 - 17%
Avira AntiVir Free Antivirus 10 - 5%
Comodo Internet Security 5 - 4%
Panda Cloud Antivirus Free 1.4 - 1%
PC Tools AntiVirus 8 - 0%
Immunet Protect 3 - 0%

Total votes: 27581

http://download.cnet.com/8301-2007_4-20036621-12.html?tag=contentMain;contentBody

Download.com pravi anketu medju svojim posjetiocima o omiljenim free antivirusima. Ima jos 2 dana do kraja ankete, a rezultati su pomalo iznenadjujuci.

Ad-Aware Free Internet Security 9 - 28%
Avast Free Antivirus 6 - 24%
AVG Antivirus Free 2011 - 20%
Microsoft Security Essentials 2 - 17%
Avira AntiVir Free Antivirus 10 - 5%
Comodo Internet Security 5 - 4%
Panda Cloud Antivirus Free 1.4 - 1%
PC Tools AntiVirus 8 - 0%
Immunet Protect 3 - 0%

Total votes: 27581

http://download.cnet.com/8301-2007_4-20036621-12.html?tag=contentMain;contentBody

Izem ti anketu gde je ad-aware na prvom mestu.:roll:

Back