Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HahahahahahahahaAko mene nanjusi, eto ga![]()
I have new Anty-Stupid software he block all dumbs 2 infect my brain lol
I have new Anty-Stupid software he block all dumbs 2 infect my brain lol
Pa što si došao.....ne znaš ništa o AV zaštiti,ne znaš srpski.....možda imaš neki problem,a sramota te reći?Slobodno,mi ne ujedamo.
hajde srpski da nas ceo svet razume,
A šta da razumijemo?Koje ozbiljno pitanje ili odgovor,dostojno rasprave,si ti potegnuo?Od prvog posta si udario sa vrijeđanjem,pa kako očekuješ da neko ozbiljno diskutuje sa tobom?Pored svega,tvoj jezik polu-srski,polu-engleski čini te smješnim,te pokazuje da se nalaziš u krizi identiteta,jer očigledno da imaš preveliku želju da budeš na nekoliko "strana",ali tvoje mogućnosti ti to ne dozvoljavaju.Ima ljudi koji cak ni ne umeju da govore, pa 100x bolje mogu razumeti od vas (nekoliko) lool
Mogu ja pricati lepo kao Dinkic ,ali je sve dzaba kada oni koji slusaju nece i ne zele razumeti (ili su stupid) ;P
Dosadiste i Bogu vise sa ovom temom... damn !!
Smiješan?Bolje da sam smesan, nego dosadan kao Death!
Zivot bez smeha je kao Bitch without Big Dildo lol
xoxoxoxooxoxo ;DDDD ;PPPPP
za home korisnike zakon...koristim je poodavno...nikad problema nijesam imao...da kucnem o drvoAvira Personal
za home korisnike zakon...koristim je poodavno...nikad problema nijesam imao...da kucnem o drvomogu preporucit i nod,ali stariju verziju,ova nova zakucava komp previshe...kav sam batalio davno,svaka novija verzija je sve gora i gora...iz iskustva govorim
![]()
za home korisnike zakon...koristim je poodavno...nikad problema nijesam imao...da kucnem o drvomogu preporucit i nod,ali stariju verziju,ova nova zakucava komp previshe...kav sam batalio davno,svaka novija verzija je sve gora i gora...iz iskustva govorim
![]()
Imala sam eset koji je zakucavao masinu samo tako , uzasno naporan ,e sad skoro stavila Aviru Personal na probu , ne osecam je uopste i pitam se dali uopste radi ali vidim da razne stvari odbija . Za sad mi se dopada
Pitanje--ne vidim nigde da se automatski apdejtuje nego moram rucno kad se setim . Postoji li tu neka opcija ? Naravno da je free verzija
Configuration > Update... ту чекирај Automatic update (можеш и да промениш default-не вредности кликом на дане, сате и минуте)...Imala sam eset koji je zakucavao masinu samo tako , uzasno naporan ,e sad skoro stavila Aviru Personal na probu , ne osecam je uopste i pitam se dali uopste radi ali vidim da razne stvari odbija . Za sad mi se dopada
Pitanje--ne vidim nigde da se automatski apdejtuje nego moram rucno kad se setim . Postoji li tu neka opcija ? Naravno da je free verzija
NOD je bar nešto najlakše što postoji,ako zakucava komp je zreo za reinstalaciju
Configuration > Update... ту чекирај Automatic update (можеш и да промениш default-не вредности кликом на дане, сате и минуте)...
... или...
Administration > Sheduler > Insert new job... и испрати wizard (мада сведе се опет на ово горе).
Tu si totalno u pravu , samo jos da nadjem strucnjaka jer je masina dobra pa je ne bih svakom u ruke da se uci a ja se u taj deo ne razumem . Treba valda neko nesto i da zaradi.Hvala Deki