Koji AV imate?

Koji AV imate?

• Norton

glasova: 8 4,8%
  • Kaspersky

glasova: 22 13,1%
  • Eset

glasova: 38 22,6%
  • Bitdefender

glasova: 2 1,2%
  • F-Secure

glasova: 2 1,2%
  • G-Data

glasova: 0 0,0%
  • AVG

glasova: 22 13,1%
  • Avira

glasova: 26 15,5%
  • Avast

glasova: 32 19,0%
  • McAfee

glasova: 1 0,6%
  • Trend Micro

• Kingsoft

• Microsoft Essentials

glasova: 7 4,2%
  • Panda

• neki drugi

glasova: 8 4,8%

• Ukupno glasova
    168
  • Anketa je zatvorena .
Oh da vi trebate da placete. jer ste toliko zaglupljeni da ne vidite dalje od Kaspersky Ass nothing ;) haha
Ovce su za sisanje ..pametni za manevrisanje ;D

Momci ne slusajte ove umisljene pametjakovice plzzz!!!...ja koristim piratske programe 5 godine i moj comp Work as SHARM !!

Oh da vi trebate da placete. jer ste toliko zaglupljeni da ne vidite dalje od Kaspersky Ass nothing ;) haha
Ovce su za sisanje ..pametni za manevrisanje ;D

Momci ne slusajte ove umisljene pametjakovice plzzz!!!...ja koristim piratske programe 5 godine i moj comp Work as SHARM !!
Ma svaka čast,ti si moj idol od sada..................da iole imaš malo znanja i iskustva,znao bi da se od besplatnih antimalware programa može iskombinovati bolja zaštita od tvog Viprea,a tvoja konstatacija da smo zaglupljeni.....ajde,neka ti bude,popustićemo ti.

Ok ..ja nisam rekao da su svi ovde zaglupljeni ...samo pojedinci koji imaju neko Vece znanje od drugih oko kompjutera i sole pamet svima...lol
Ako ljudi zele da koriste pirateriju ili to rade zato sto su neki programi preskupi ..to nije gerh ;D... Ne bih u svetu postojali Rapidshare Megaupload Hotfile i drugi fileshare i upload provideri da ljudi u svetu ne zele takve (piratske) software ;P ....Think about that ! loool

Ok ..ja nisam rekao da su svi ovde zaglupljeni ...samo pojedinci koji imaju neko Vece znanje od drugih oko kompjutera i sole pamet svima...lol
Ako ljudi zele da koriste pirateriju ili to rade zato sto su neki programi preskupi ..to nije gerh ;D... Ne bih u svetu postojali Rapidshare Megaupload Hotfile i drugi fileshare i upload provideri da ljudi u svetu ne zele takve (piratske) software ;P ....Think about that ! loool

Ne bih da se mesam ali to sto oni imaju neko vece znanje o kompovima od nas ne znaci da im prebacujemo, nego da ucimo od njix, saslusaj malo i njix, probaj nesto novo sto oni kazu...Mozda ispadne bolje nego to tvoje...U svetu kompijutera danas jedno sutra drugo :) Svaki dan sve novije i novije...Nemoj da budes sad da tako kazem tvrdoglav,saslusaj i druge,probaj mozda i vidis nesto novo... A i ja koristim Malwarebytes i imam isto misljenje da je dobar...

Svi mi koristimo rapid i torente,to je neupitno...............mene više od svega vrijeđa stav vas koji ste tek došli na forum,novi ste,i odmah počinjete napadati druge!Ti si nama svima rekao da smo glupi,samo zato što se ne slažemo sa tvojim stavom,a imaš 15-tak postova......šta će tek biti kasnije,jesi li se ikada zapitao?Ja sam na tvoj stav pozitivno odgovorio,priznajem,glup sam!

A zasto se vi pronalazite licno u tome ?? To se odnosilo za one koji su se smejali za na moj post ..ja sam samo hteo da pomognem ljudima da imaju dobar Antivirus 4 Free ;) lol

Relax ;D

Ja ne sumnjam u tvoje Kaspersky znanje ...i ne zelim nikoga da Ucim ...samo predlazem ljudima da probaju i sami se uvere u kvalitet lool
BTW...to nije FREE Antivirus...Free is from Cracker-Boys ...;P ...On ima Trajal reseter ...znaci posle svakog restarta kompjutera vi imate jos 15-day trajal licencu.
Program je Full sve zastite rade + database uptate ..kao kod kupljenog softvera ;D
Trajal reseter sam testirao sa Fookin Kaspersky & he say file is clean ;-)

Ja ne sumnjam u tvoje Kaspersky znanje ...i ne zelim nikoga da Ucim ...samo predlazem ljudima da probaju i sami se uvere u kvalitet lool
BTW...to nije FREE Antivirus...Free is from Cracker-Boys ...;P ...On ima Trajal reseter ...znaci posle svakog restarta kompjutera vi imate jos 15-day trajal licencu.
Program je Full sve zastite rade + database uptate ..kao kod kupljenog softvera ;D
Trajal reseter sam testirao sa Fookin Kaspersky & he say file is clean ;-)
Izvini,ali što miješaš engleski sa srpskim,možeš li lijepo koristiti domaće termine?

Ja samo kažem da trebaš razumljivo pisati da bi te svi mogli razumjeti...

Kod:
ja sam samo hteo da pomognem ljudima da imaju dobar [B]Antivirus 4[/B] Free

jer ne znam koji AV ima ovaj naziv....Što se tiče predlaganja antivirusnog rješenja niko nema ništa protiv toga samo piši razumljivo....

Koristim AVG jer je besplatan i relativno pouzdan! Svakog meseca odstranim po kojeg trojanca ali bez vecih posledica po sistem. Kad se uporedi sa ostalim besplatnim AV softverima AVG je najbolji, pa onda ide AVAST, a komercijalne softvere poput ESEt, Kasperski i slicnih nikad nisam koristio (osim trial verzija ponekad)!

Koristim AVG jer je besplatan i relativno pouzdan! Svakog meseca odstranim po kojeg trojanca ali bez vecih posledica po sistem. Kad se uporedi sa ostalim besplatnim AV softverima AVG je najbolji, pa onda ide AVAST, a komercijalne softvere poput ESEt, Kasperski i slicnih nikad nisam koristio (osim trial verzija ponekad)!

Druze, od besplatnih ti je Avira najbolja, nije los ni Avast, a AVG ti je najslabiji od njih.

Inresantnije mi je ovako *samsun* ok ? ;D

To mi je navika da koristim English jezik & sleng, zato sto chatujem na forumima i sajtovima na citavom Net-u LOL :)) Not Only in Serbia ;)))

Inresantnije mi je ovako *samsun* ok ? ;D

To mi je navika da koristim English jezik & sleng, zato sto chatujem na forumima i sajtovima na citavom Net-u LOL :)) Not Only in Serbia ;)))
Pa ovo je srpski forum,i koristi srpski jezik,odnosno bosanski,hrvatski,crnogorski,ili kako već.................takav način izražavanja je skroz nepravilan,pa nije ni čudo zašto nam djeca postaju sve nepismenija.

Erro to je dokaz da srbija nikad nece u Evropu :)))

Na sajtovima u drugim zemljama ljudi koriste zankove, simbole i reci ..koji vi nikad ne bih razumeli lol

I svi razumu jedan drugoga ..WTF je ovde problem ???

PS>> Open Your Mind Guys stop be blind as politicari LOOL

Zglupavicete (i just worried) hehe ;p

Koriste znakove i simbole.......zanimljivo.U jednu ruku ih i razumijem,nepismeni su,pa je to način njihovog sporazumijevanja.A ti si sam,sa svojim načinom izražavanja upravo ono što nijedan učitelj,nastavnik i profesor srpskog jezika, pa i lektor, ne želi da vidi-oličenje nepismenosti i nepoznavanja osnovnih pravila srpskog jezika.Jezike ne možeš miješati,možeš koristiti tuđice,ali ne možeš pisati jednu misao kombinujući riječi raznih jezika :grudvanje3:

@samsun
Ako smo nešto neučili iz prošle teme onda je to da se ne vredi raspravljati,naročito sa ovim novima željnim postova da im se što pre ugasi ono - početnik :D

PS. samo da ne naidje i snejks

Back