Koji AV imate?

Koji AV imate?

• Norton

glasova: 8 4,8%
  • Kaspersky

glasova: 22 13,1%
  • Eset

glasova: 38 22,6%
  • Bitdefender

glasova: 2 1,2%
  • F-Secure

glasova: 2 1,2%
  • G-Data

glasova: 0 0,0%
  • AVG

glasova: 22 13,1%
  • Avira

glasova: 26 15,5%
  • Avast

glasova: 32 19,0%
  • McAfee

glasova: 1 0,6%
  • Trend Micro

• Kingsoft

• Microsoft Essentials

glasova: 7 4,2%
  • Panda

• neki drugi

glasova: 8 4,8%

• Ukupno glasova
    168
  • Anketa je zatvorena .
Vec odavno se zna da Panda ima odlicnu detekciju, ali ima veliki problem sa false positives, tako da je ne bih uzimao, a i nesto mi se ne svidja Pandin interfejs. Moji favoriti su Norton i Avira. Nije los ni Bitdefender iako je malo tezi za komp, a mislim i da je F-Secure mnogo dobar. Isprobacu ga za uskoro.

Vec odavno se zna da Panda ima odlicnu detekciju, ali ima veliki problem sa false positives, tako da je ne bih uzimao, a i nesto mi se ne svidja Pandin interfejs. Moji favoriti su Norton i Avira. Nije los ni Bitdefender iako je malo tezi za komp, a mislim i da je F-Secure mnogo dobar. Isprobacu ga za uskoro.

To sam pitao onako iz šale, zbog ovih testova. I u testovima je pokazalo da Panda prednjači sa false positives detekcijom...

Pošto ja ovde redovno izvještavam o mišljenijima Av-comparatives, da kažem opet. Oni su prije par dana objavili Whole Product Dynamic Tests. To znači da su oni tokom nekoliko mjeseci povremeno testirali detekciju antivirusa i na kraju sve to sabrali i zaključili su da su se najbolje pokazali F-Secure, Norton, Avira i Kaspersky. Posle njih dolaze G-Data, AVG, Panda, Avast, ESET, Trend Micro, PC Tools, BitDefender...Tačan raspored mjesta je upravo ovakav kako sam napisao.

Mene je pozitivno iznenadio AVG, a negativno BitDefender od koga sam ipak više očekivao.

Pošto ja ovde redovno izvještavam o mišljenijima Av-comparatives, da kažem opet. Oni su prije par dana objavili Whole Product Dynamic Tests. To znači da su oni tokom nekoliko mjeseci povremeno testirali detekciju antivirusa i na kraju sve to sabrali i zaključili su da su se najbolje pokazali F-Secure, Norton, Avira i Kaspersky. Posle njih dolaze G-Data, AVG, Panda, Avast, ESET, Trend Micro, PC Tools, BitDefender...Tačan raspored mjesta je upravo ovakav kako sam napisao.

Mene je pozitivno iznenadio AVG, a negativno BitDefender od koga sam ipak više očekivao.

Ja imam AVG od davnina i extra me sluzi :)

izvini sto te pitam malo znam o racunarima a jos malo o programima uzela sam avast pa mi trazi neka registracija inache imam ga mesec dana moram da se registrujem ? nadam se da je free.

U donjem dijelu prozora klikni na licence i upiši ovu licencu S3564026R9961A0910-EHW91PYP i imaćeš Avast Free do 2038 godine....to je da se ne zahebavaš sa online registracijim...a nije piraterija jer je Avast Free verzija

ESET. Free account.

Mada ga vise nemam jer mi je mama gledala neki oglas i i skinuo joj se neki virus, odnsosno malo komplikovano to je bio antivirus a imao je virus u njemu, to je najgori oblik ***** ti one crve,puzeve,krave,svinje,koze i ostalo.

Vipre Antivirus & AntySpyware & AntyMalware ..best real-time zastita ...base update svakih 2h...Email protection.....Rotkit protection + 4ever Free ;) hehe
On blokira oko 30 Hi-risik Trojan-virusa nedeljno na mom comp. ;D...Niska upotreba CPU on scan + low memory in use ..PERFECT 4 COMPUTERS !!!

Here is Link: http://hotfile.com/dl/20413190/26f9f2c/Sunbelt_VIPRE_Antivirus___Antispyware_3.1.2416.zip.html

Probajte ovo i vi nikad necete koristiti grugi ;-) wink Enjoy Guys ))

Vipre Antivirus & AntySpyware & AntyMalware ..best real-time zastita ...base update svakih 2h...Email protection.....Rotkit protection + 4ever Free ;) hehe
On blokira oko 30 Hi-risik Trojan-virusa nedeljno na mom comp. ;D...Niska upotreba CPU on scan + low memory in use ..PERFECT 4 COMPUTERS !!!

Here is Link: http://hotfile.com/dl/20413190/26f9f2c/Sunbelt_VIPRE_Antivirus___Antispyware_3.1.2416.zip.html

Probajte ovo i vi nikad necete koristiti grugi ;-) wink Enjoy Guys ))
Hahahahahahahaha al me nasmija!!!

Back