niceboy
Elita
- Poruka
- 20.047
Avira i dobro me služi
Na tri razlicite teme si rekao da te tri razlicita AV DOBRO sluze. Pa sto ih onda promeni?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Avira i dobro me služi
Vec odavno se zna da Panda ima odlicnu detekciju, ali ima veliki problem sa false positives, tako da je ne bih uzimao, a i nesto mi se ne svidja Pandin interfejs. Moji favoriti su Norton i Avira. Nije los ni Bitdefender iako je malo tezi za komp, a mislim i da je F-Secure mnogo dobar. Isprobacu ga za uskoro.
Pošto ja ovde redovno izvještavam o mišljenijima Av-comparatives, da kažem opet. Oni su prije par dana objavili Whole Product Dynamic Tests. To znači da su oni tokom nekoliko mjeseci povremeno testirali detekciju antivirusa i na kraju sve to sabrali i zaključili su da su se najbolje pokazali F-Secure, Norton, Avira i Kaspersky. Posle njih dolaze G-Data, AVG, Panda, Avast, ESET, Trend Micro, PC Tools, BitDefender...Tačan raspored mjesta je upravo ovakav kako sam napisao.
Mene je pozitivno iznenadio AVG, a negativno BitDefender od koga sam ipak više očekivao.
izvini sto te pitam malo znam o racunarima a jos malo o programima uzela sam avast pa mi trazi neka registracija inache imam ga mesec dana moram da se registrujem ? nadam se da je free.
izvini sto te pitam malo znam o racunarima a jos malo o programima uzela sam avast pa mi trazi neka registracija inache imam ga mesec dana moram da se registrujem ? nadam se da je free.
sad jos jedno glupo pitanje za vas, ali ko ne zna pita, sta jos moram da ubacim pored ovaj avast?
sad jos jedno glupo pitanje za vas, ali ko ne zna pita, sta jos moram da ubacim pored ovaj avast?
Nista ne nabacuj govna na komp. Veruj mi, poslusaj me.
Baš tako........MBAM pod obavezno,da li kao skener,ili sa realtime zaštitom-to je do tebe,MCShield za zaštitu od prenosa gamadi putem prenosivih uređaja,a u zavisnosti koji OS koristiš može i firewal.Nemaš ti pojma dečko....Kada nekom nešto tako preporučiš onda mu reci i zašto da to ne radi...
Nista ne nabacuj govna na komp. Veruj mi, poslusaj me.
Hey ! Dont forget say >>>T*H*A*N*X<<< LoooooooooL ;P
Hahahahahahahaha al me nasmija!!!Vipre Antivirus & AntySpyware & AntyMalware ..best real-time zastita ...base update svakih 2h...Email protection.....Rotkit protection + 4ever Freehehe
On blokira oko 30 Hi-risik Trojan-virusa nedeljno na mom comp. ;D...Niska upotreba CPU on scan + low memory in use ..PERFECT 4 COMPUTERS !!!
Here is Link: http://hotfile.com/dl/20413190/26f9f2c/Sunbelt_VIPRE_Antivirus___Antispyware_3.1.2416.zip.html
Probajte ovo i vi nikad necete koristiti grugi ;-) wink Enjoy Guys ))
Hahahahahahahaha al me nasmija!!!