Koji AV imate?

Koji AV imate?

• Norton

glasova: 8 4,8%
  • Kaspersky

glasova: 22 13,1%
  • Eset

glasova: 38 22,6%
  • Bitdefender

glasova: 2 1,2%
  • F-Secure

glasova: 2 1,2%
  • G-Data

glasova: 0 0,0%
  • AVG

glasova: 22 13,1%
  • Avira

glasova: 26 15,5%
  • Avast

glasova: 32 19,0%
  • McAfee

glasova: 1 0,6%
  • Trend Micro

• Kingsoft

• Microsoft Essentials

glasova: 7 4,2%
  • Panda

• neki drugi

glasova: 8 4,8%

• Ukupno glasova
    168
  • Anketa je zatvorena .
Ti si bas dobro proso. Ja sam gledo u jednoj prodavnici u RS, KAV 2010 je 55 maraka ili oko 30 evra, 1 godisnja licenca.

Za te pare 2 godine miran.
Par godina ranije bio sam uzeo Bitdefender, takodje 2 godine, samo nisam dobio CD, pa je postojala mogucnost da se serijal koji sam koristio koristi ohoho.
Nisam imao problema, a jednom kad mi update nije radio dva dana, poslao sam email, na koji sam dobio odgovor da je u pitanju problem koji svakog trena treba biti rijesen.
Serijal je radio dve godine, samo nije radio na novijoj verziji programa.

NOD 32 sam koristio i bio zadovoljan sa oba, jedino nisam mogao da se naviknem na one kratice AMON, EMON...
McaFee IS dosao instaliran sa laptopom prije godinu i po, deinstaliran nakon 15 minuta.
Nije imao opciju iskljucivanja programa jednostavnim "Exit" ili "Switch off".
Iz istog razloga nisam htio da koristim novi Bitdefender IS.

ja imam AVG 2011 i mislim da je najbolji AV.. prije sam imao NOD 32 i nije se najbolje pokazao, imao sam dosta problema sa virusima...otkad koristim AVG uopste nemam problema..preporucujem ga svima, a ako ga vec ocete da koristite skinite najnoviji AVG 2011....:D

ja imam AVG 2011 i mislim da je najbolji AV.. prije sam imao NOD 32 i nije se najbolje pokazao, imao sam dosta problema sa virusima...otkad koristim AVG uopste nemam problema..preporucujem ga svima, a ako ga vec ocete da koristite skinite najnoviji AVG 2011....:D

Jesi li siguran da nemaš virusa. Ako ideš samo na stranice tipa fakultet, osnovna škola onda si dobar...

uff,AVG je supalj ko svajcarski sira proguglaj mao sajtove koji icenjuju anti-vituse pa da vidis gde se on nalazi.Za sve moje godine isprobao sam razlicite varijante,razlicitih zastita.Zadnjih 3 godina koristim samo ESS nekada 3 a sada 4 .Zasto njega zato sto je 3 u1 zaumima jako malo rama a radi pefektno.Sto se tice kljuceva da to zna biti problem jer oni cim vide da ima veca kolicina na netu od prodatih licenci krecu u napad i sve zivo ruse.Na nasu srecu tu su braca hakeri koji se uspesno dovijaju sa razlicitim programcicima meni se najvise dopada ovaj koji sada koristim koji zamrzava licencu i uzer na 31 dan do isteka,a vrsi update normalno svakoga dana.Tako da bih preporucio svima jer je zaista mocan u samom vrhu

Back