^|Wolf|^
Zainteresovan član
- Poruka
- 248
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BitDefender 2010
Mogao si uraditi anketu ako ti nije tesko...
А ако мало боље загледаш, видећеш да је Kaspersky ипак у благој предности по могућностима, једино му је мана цена, па је зато проценат оних који су легално купили програм на страни BitDefenderа.Znam samo da covek koji mi je instalirao AV radi full,hakovao ga i sve sto moze da radi po programu to i radi.
Na listi TOP 10 AV je na prvom mestu
http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/
A vidite i sami po procentima ko je najbolji, ja ga imam tek mesec dana.
А и Avast... тек на 11 месту?!![]()
У праву си. Данас ти је тако... ко плати више, њему "пол позиција".A, zavisi i ko je naručio da se napravi lista.....
Sta je "EZ"?
Па на нету... негде.Mozda nije ovo tema ali gde mogu da skinem Eset nod 32 ali da nije trial verzija.... ??? Xvala unapred...
Mozda nije ovo tema ali gde mogu da skinem Eset nod 32 ali da nije trial verzija.... ??? Xvala unapred...
Тако је @nenade KIS...Ja sam koristio sledece: Avast,Avast pro,nod 32,trend micro,norton,EZ,AVG, ali KIS je neprevazidjen.Bar je tako iz mog iskustva.KIS koristim vec 1.5 godinu i nikad mi nije propustio ni jedan virus,trojanac ili bilo sta slicno.
Ja sam koristio sledece: Avast,Avast pro,nod 32,trend micro,norton,EZ,AVG, ali KIS je neprevazidjen.Bar je tako iz mog iskustva.KIS koristim vec 1.5 godinu i nikad mi nije propustio ni jedan virus,trojanac ili bilo sta slicno.
Могуће је да су га сад побољшали, али раније ми се није ни мало свиђао.Dobar je KIS, ali Norton je isti, mozda cak i bolji. Vredi probati.