niceboy
Elita
- Poruka
- 20.047
Zavisi koje vrste su "virusi".I mbam ne nalazi klasicne viruse.A za trend,moguce da su bili false positive.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti sam rizikuješ,vidiš šta radiš.Kažeš većina,što znači da ne znaš za sve.
Onu listu koju si postavio nijedan nije virus, radi se o crvima. Da si zakacio virus pao bi format u to budi siguran. Jos moras da iskljucis system restore da restartujes pa ukljucis SR.
Mozes da skines i da instaliras ovaj program http://www.pcworld.com/downloads/file/fid,68724-order,4/description.html
Kad ga instaliras imaces na desni klik \ send to\ VTUploader i lepo proveris fajl pre nego kliknes na njega da instal. Veoma korisna stvarcica.
Da li je moguce uzeti trial nekog AV, a kad ti istekne, onda uzeti trial Internet Security tog istog proizvodjaca?
AV-Comparatives February 2010 Test Report has been released!
http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report25.pdf
Interesantna tema. Zasto bi moderatora intereseovalo koje AV imaju korisnici? Pogotovo moderatora koji nema komentar na postavljenoj temi o mogucem prodoru virusa preko ovog portala. Ili gresim pa je moderator ipak ucestvovao u komentarima? Nemam AV.
Dodao bih samo da korisnici treba da znaju da je AV koji koriste takodje jedan od podataka koji se ne daje na netu u smislu licnih podataka.
Stvarno ne znam čemu ovo vodi?To je isto da si rekao da ne trebamo saopštavati koji auto vozimo,jer je to veoma rizično!Sam AV nije ništa drugo do određeni vid štednje,jer meni,a i većini ljudi,služi samo za prevenciju rizika od sje....nja sistema i davanja para za ponovnu uspostavu ranijeg stanja.Za prave mahere nije problem postojanje ni AV-a,ni firewall-a,ali takve mi obični smrtnici ni ne zanimamo,jer od mene nema šta ni ukrasti,eventualno koji dokument,film ili muziku ako mu se sviđa!Nikakvih povjerljivih informacija nemam,a vjerujem i 95% ostalih ljudi!Interesantna tema. Zasto bi moderatora intereseovalo koje AV imaju korisnici? Pogotovo moderatora koji nema komentar na postavljenoj temi o mogucem prodoru virusa preko ovog portala. Ili gresim pa je moderator ipak ucestvovao u komentarima? Nemam AV.
Dodao bih samo da korisnici treba da znaju da je AV koji koriste takodje jedan od podataka koji se ne daje na netu u smislu licnih podataka.
Stvarno ne znam čemu ovo vodi?To je isto da si rekao da ne trebamo saopštavati koji auto vozimo,jer je to veoma rizično!Sam AV nije ništa drugo do određeni vid štednje,jer meni,a i većini ljudi,služi samo za prevenciju rizika od sje....nja sistema i davanja para za ponovnu uspostavu ranijeg stanja.Za prave mahere nije problem postojanje ni AV-a,ni firewall-a,ali takve mi obični smrtnici ni ne zanimamo,jer od mene nema šta ni ukrasti,eventualno koji dokument,film ili muziku ako mu se sviđa!Nikakvih povjerljivih informacija nemam,a vjerujem i 95% ostalih ljudi!
Ма таман, пошто смак света предвиђају за 21.12 2012.Mogao si staviti malo duze.![]()
... Dodao bih samo da korisnici treba da znaju da je AV koji koriste takodje jedan od podataka koji se ne daje na netu u smislu licnih podataka.
Mogao si staviti malo duze.![]()
Interesantna tema. Zasto bi moderatora intereseovalo koje AV imaju korisnici? Pogotovo moderatora koji nema komentar na postavljenoj temi o mogucem prodoru virusa preko ovog portala. Ili gresim pa je moderator ipak ucestvovao u komentarima? Nemam AV.
Veoma interesantno razmišljanje
Nod32... bez konkurencije. I tacka.![]()
Veoma interesantno razmišljanjesamo mi nije jasno šta onda uopšte od podataka može da se daje a da neko ne iskoristi,koju muziku slušam,za koga navijam,koji omiljeni film...sve su to dosta osetljivi podaci i treba ih držati pod šifrom.Zašto nebi postojala ovakva tema gde bi na jednom mestu mogli da se vide komentari za sve antiviruse pa koga interesuje da prelista nego da svako pita koji je AV najbolji i zbog čega.
Iam jedan problem.... Moj drug ima Avast.. ali on nece da se obrise ... Pokusao je prvo preko add and remove programs ali nije xtelo.... Pokusao je i direkto obrise fajl, ali naravno on kaze ne mozete izbrisati fijl trenutno se koristi... pokusao je tamo gde je instaliran da ga obrise ali nema nista nalin unistal EXE ili delete... Nema nistaaaaa
Nadam se da ste me razumeli????/ ako jeste dajte neke predlogeHvala unapred