- Poruka
- 68.864
Haha vazi, uzivajte u brm brmНапусти сахрану...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha vazi, uzivajte u brm brmНапусти сахрану...
То на шта ја мислим не постоји у Србији нити се прави за ова тржишта.
Ovaj čovek ima stila, voli komfor i pouzdanost.Шта говори ауди А3?
БратауHaha vazi, uzivajte u brm brm
Audi, BMW... ne kr.suNe znam za drugi nego kad si sa zenom s kojom si se povezao kroz pricu, kapiranje. Kad imas iskrenu zelju da je upoznas, saslusas i osetis njene otkucaje srca kao i ona tvoje. Jedva cekas da se vidite i ono naelektrisanje u vazduhu kada ste zajedno i pricate. Kao da je vreme stalo i samo ste vas dvoje u tom mehuru. Poplava od peta pa do temena od zelje da se uvucete jedno drugome pod kozu. Koja crna kola, vecinu svojih veza sam imao a da u opste auto nisam imao niti me i jedna pitala sta vozim. A svaka bi rado uskocila u mog one ou one i zapalila bilo gde samnom.
Da imas stila imao bi i kozna sedista!Ovaj čovek ima stila, voli komfor i pouzdanost.
То је заљубљеноУст.Ne znam za drugi nego kad si sa zenom s kojom si se povezao kroz pricu, kapiranje. Kad imas iskrenu zelju da je upoznas, saslusas i osetis njene otkucaje srca kao i ona tvoje. Jedva cekas da se vidite i ono naelektrisanje u vazduhu kada ste zajedno i pricate. Kao da je vreme stalo i samo ste vas dvoje u tom mehuru. Poplava od peta pa do temena od zelje da se uvucete jedno drugome pod kozu. Koja crna kola, vecinu svojih veza sam imao a da u opste auto nisam imao niti me i jedna pitala sta vozim. A svaka bi rado uskocila u mog one ou one i zapalila bilo gde samnom.
Добро.Ovaj čovek ima stila, voli komfor i pouzdanost.
Москвич 408.Da imas stila imao bi i kozna sedista!
Siroma sam...Da imas stila imao bi i kozna sedista!
A3 koji kosta par hiljada evra?Ovaj čovek ima stila, voli komfor i pouzdanost.
Dobro je,u suprotnom bi te lincovali ovdeSiroma sam...![]()
Kakve sad to ima veze? Nećemo da me seciramo ovde na sitne delove.Добро.
Које годиште је ауто и који мотор? Је л са троја врата?
Који је А3? Је ли овај 2021. + који хоће Анђелија или је неки из 1996. са 1.6 бензинским мотором?Kakve sad to ima veze? Nećemo da me seciramo ovde na sitne delove.
Vozim ono što mogu da priuštim kao prosečan Srbin.![]()
Zamisli kakav je seks zbog auta. Meni je to tuzno.Audi, BMW... ne kr.su
Poredim ga sa automobilima koji su pomenuti na temi.A3 koji kosta par hiljada evra?
То је стил...
Ford Ka izbegavajte u širokom luku. Osim što je neopevano ružan ne zna se da li se brže kvario ili trulio. S njime ćete biti privlačni jedino majstorima.... чини човека привлачним?
Да ли је човек привлачан ако вози фиат 500 кабриолет или форд КА?
Pa moras da se namagnetises nekako na nju, zar ne i ona na tebe. Inace ako je do praznjenja ima i adresar danas iz foitelje biras.То је заљубљеноУст.
e jbg sad, nešto izmeđuКоји је А3? Је ли овај 2021. + који хоће Анђелија или је неки из 1996. са 1.6 бензинским мотором?
Нисам ни ја.e jbg sad, nešto između
Nisam Andjelijina liga, to priznajem.
Ništa, izbor je veliki. Svakako je bolje imati kola nego nemati.Нисам ни ја.
Шта ми фали?
Јесте.Ništa, izbor je veliki. Svakako je bolje imati kola nego nemati.