mario80
Stara legenda
- Poruka
- 78.854
Oni mali bmw su bili lepi a veliki baš odvratni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
istinaZezala sam se, auto bez 50 hiljada eura nije auto za ući
![]()
Није баш тако код сваке, а и ја не кријем ништа нити лажем да имам нешто што немам.Zalosno, ali tako je. Ako nemas stan i auto, mozes biti i prepametan i prelep u ocima si im slepac. Surovo ali istinito brate
Haha, zayebavasJa sam imao jednu ribu koja je plakala kada je čula da mi auto nema klimu![]()
Шта је "успешан" мушкарац?Ti kada bi upoznao nekog uspesnog muskarca pao bi u nesvest
onaj koji se sam obezbedio svojim radom,trudom,snalazljivoscu..itdШта је "успешан" мушкарац?
Ја сам их упознао, смејао сам им се.
Бежи од тога...onaj koji se sam obezbedio svojim radom,trudom,snalazljivoscu..itd
Тако је.Ko pokušava ženama da se prilagodi propao je u startu. Razmontiraju ga odmah i bace u đubr.
A3, ali nema kožu, jbg...Sta si rekao,koji Audi?
Pa ja ih poznajem bar 5 koji su krenuli od 0 a sada imaju svoje firme.Бежи од тога...
Друго, нико се није сам обезбедио.
A3 dolazi u obzir samo od 2021 sportskog dizajna!A3, ali nema kožu, jbg...
Nekog sns bizgova?Ti kada bi upoznao nekog uspesnog muskarca pao bi u nesvest
Пусти то.Pa ja ih poznajem bar 5 koji se krenuli od 0 a sada imaju svoje firme.
Богато.A3 dolazi u obzir samo od 2021 sportskog dizajna!
Pa, trebalo bi biti realan i voziti u skladu sa svojim mogućnostima.Шта ако би неко купио нпр. неки ауто, а за њега нема пара, а овај са парама вози нешто што је без укуса?
А шта ако ја имам бољи укус од неког ко има милион марака?Pa, trebalo bi biti realan i voziti u skladu sa svojim mogućnostima.
Ne da kupi suv za koji ne može da priušti registraciju.
Samo RS, nismo čobani.A3 dolazi u obzir samo od 2021 sportskog dizajna!
kakav ukus?А шта ако ја имам бољи укус од неког ко има милион марака?
Са друге стране, онај ко има паре и то баш велике, не истиче се на тај начин. Вози неки ауто који је квалитетан, а неприметан (волво, тојота).
Напусти сахрану...Ne znam za drugi nego kad si sa zenom s kojom si se povezao kroz pricu, kapiranje. Kad imas iskrenu zelju da je upoznas, saslusas i osetis njene otkucaje srca kao i ona tvoje. Jedva cekas da se vidite i ono naelektrisanje u vazduhu kada ste zajedno i pricate. Kao da je vreme stalo i samo ste vas dvoje u tom mehuru. Koja crna kola, vecinu svojih veza sam imao a da u opste auto nisam imao niti me i jedna pitala sta vozim. A svaka bi rado uskocila u mog one ou one i zapalila bilo gde samnom.
Pa, ništa, to je skroz ok. Da imam veliku lovu, poslednje sto bih vozio je nešto što govori ovaj ima veliku lovu.А шта ако ја имам бољи укус од неког ко има милион марака?
Са друге стране, онај ко има паре и то баш велике, не истиче се на тај начин. Вози неки ауто који је квалитетан, а неприметан (волво, тојота).
Шта се смејеш, Анђелија?
Људи с озбиљним парама не купују BMW M4 боје фанте шокате.
Шта говори ауди А3?Pa, ništa, to je skroz ok. Da imam veliku lovu, poslednje sto bih vozio je nešto što govori ovaj ima veliku lovu.