andjelijaa
Elita
- Poruka
- 16.043
ne bih sela nigde gde nisu kozna sedista!Mada, vidi, i ja da sam top riba, ne bih seo u nešto što pušta muziku na CDove....![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bih sela nigde gde nisu kozna sedista!Mada, vidi, i ja da sam top riba, ne bih seo u nešto što pušta muziku na CDove....![]()
Ја немам никакву музику.Mada, vidi, i ja da sam top riba, ne bih seo u nešto što pušta muziku na CDove....![]()
na kasete !Mada, vidi, i ja da sam top riba, ne bih seo u nešto što pušta muziku na CDove....![]()
I ja bih zaplakala,21.vekJa sam imao jednu ribu koja je plakala kada je čula da mi auto nema klimu![]()
Ima to svoju draž, ali ako gledaš u filmu.na kasete !
crna iskljucivoЗначи може...
![]()
I ja bih zaplakala,21.vek
To je bilo pre 20 godina, iskharo sam je posle se zaljubila plakala kukala. Srce sam joj slomioI ja bih zaplakala,21.vek
Не може сад да се вадиш...crna iskljucivo
Ne valja ti to. Leti su vruća, zimi previše hladna.ne bih sela nigde gde nisu kozna sedista!
I to pravi teleći boks a ne ove lažne kože!ne bih sela nigde gde nisu kozna sedista!
Šta ti fali ako je onaj pravi u pitanju?Možeš da zamisliš situaciju da takav predloži da nemate veš mašinu, nego da sve otkuvavaš na smederevcu !
ne bih sela nigde gde nisu kozna sedista!
Zezala sam se, auto bez 50 hiljada eura nije auto za ući
![]()
ВАЗ 2101 КОПЕИКА
Fr automobile kupuju mahom samo žene i nežni muškarciMeni se svidja audi a6 recimo...a vozim pezo 407i familija me zajebava
![]()
Што ти не купе неки други?Meni se svidja audi a6 recimo...a vozim pezo 407i familija me zajebava
![]()