igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 30.079
Pa jbg Dugi kad nisi menjao u svom autu zadnjih 15g sad mu dođe ovo kao neka novina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koristis onako kako proizvodjac naglasio ako nisi siguran.Pa da ali ima raznih antifriza neki mogu a neki ne smeju da se mešaju.
..pa valjda lako mozes da vidis koje je boje, ja prvo kad kupim auto to i gledam.I tu treba obratiti pažnju jer ljudi promene kompletan antifriz (i boju) pa treba proveriti. Kod nas na ladi je roze antifriz odavno.
Nije mi jasno kako se ta tecnost nije izmesala do sad, i ja sam dolivao destilovanu i uvek ostane original boja.Ja na miniju nemam pojma koje je boje npr moram špricem da vadim iz hladnjaka. U čontri je destilovana koju sam dosuo da proverim koliko curi i gde sa planom da sve menjam.

Uzdravlje da ispečeš rakijuJesam i treba da menjam al mi ladno nešto, kiša i peče se rakija uporedo
Ne može da se izmeša jer je zatvoreni sistem a čontra je samo za dodavanje ne kruži kroz nju sistem.

Kupi ozbiljniju mašinu, kakav miniPa nizak je mini ne mogu da se podvučem lako. A i posle treba da perem ispod filtera neko usvinjio manžetnu letve prošli put sve ispolivao ulje... Ima tu da se čačka a pada kiša. Osim toga žene su sitnije i imaju tanje ruke pa mogu lako.

On je trazio cabrio, ozbiljna masina je Lada ona ide gde hoces.Kupi ozbiljniju mašinu, kakav mini![]()
Nije los plin ali najbolje je da fabricki bude ugradjen, na 205 nisam imao nikakvih problema sa motorom ali opet to treba lepo da se dosteluje, povatao sam neke cake oko lera kako ide.Ladu bih zamenio nekim dusterom na plin ili dci.