G
Gille
Gost
Zanima me koji anti-virus program je najbolji i da li mogu da ga skinem sa net-a. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HYBRID:Definitivno Bubble-Dubble!
Kaspersky
UnDerGr0unD^SeCuRitY:pazi imas puno dobrih anti-virusa ali, ukoliko dobijes neki novi virus pre nego sto updatujes bazu svog anti virusa, malo je verovatno da ces uspeti da ga izvuces iz kompau svakom slucaju ja bi ti preporucio da uzmes neku kombinaciju firewall-a i antivirusa ( Pc cilin na primer )
Ako si toliko infornisan raspitaj se malo ko pravi viruse i cemu oni sluze,a ne ovde da prosipas pamet.Incognito:Najbolji antivirus se zove homo-sapiens (mada je u mnogim slucajevima u pitanju homo-erektus), i obicno se nalazi iza ekrana te male sprave nazvane kompjuter...
Taj isti homo-sapiens (ili homo-erektus) je takodje i najveci uzrocnik virusa...
Pa tako lepo, zastitite svoj racunar od vas samih, i problema sa virusima nece biti...
Odavno ja pricam da je los pristup AV softvera, jer stiti racunare od racunara, a glavna karika za prenosenje, pravljenje i sirenje virusa je ipak gore navedena vrsta... Dakle, treba osmisliti zastitu kompjutera od nas samih!
AVG Internet Security 2012, bez sumnje.