Koji anime gledate?

Јао, енглески dub. Нисам ни провалио док нисам сконтао колико Њутн чудно изгледа.

Али одличан линк, са преводом и све.

Скоро гледао

- Hataraku Maō-sama (ово сам ја хтео да правим :dash: слично нешто, али концепт готово па исти, фантастична комедија)
- Sakurasou no Pet na Kanojo (интересантна романтична комедија, више комедија него ли романса, свиђа ми се мотив сликарства)
- Galilei Donna (само прву епизоду, али намеравам да наставим с гледањем)

И оно што највише ишчекујем јесу нове MAGI епизоде, али ко зна када ће то...

magi2-03-02.jpg

Poslednja izmena:
Gledam trenutno SAO2, deluje interesantno ova nova igra i sinon je simpatična, jedino ne kontam gde ide priča kompletnog SAO-a sada, hoće li svaki arc da bude ovakav, gde kirito ide u različite igre i rešava neke misterije?
Takođe krečem ovaj novi kuroshitsuji danas/sutra.

Poslednja izmena:
Da, SAO je sada sve drugaciji, oce reci nove igre, nema veze sa originalnom radnjom, koja je donekle bila lepo zamisljena... Meni se dopada, za sada mnogo bolje od prvog dela, a i zanimljvije...

Dalje, Zankyou No Terror... Holly shit... Fenomenalno. Znaci zanimljivo, ali ne moze se ne povuci paralela sa Death Note... Prosto je nemoguce. Mislim glavni lik, sa cvikerima, lici na Yagamija, dolazi neka iz ***** materine da pomogne detektivima, i naravno genije je. Eto ga L ZnT-a. Ali sam kvalitet izrade je odlican, OST... Ma hao kako je dobro... Mislim Tokyo Ghoul i ZnT najbolje dve uvodne spice ove sezone... A sam OST u animeu je odlican.

Dalje...

Tokyo ghoul postaje interesantniji, zahuktava se radnja, akcija, ali zanimljivo. Samo cenzura malo ubija dozivljaj.

Glasslip...

Znaci, da ne volim sporu radnju i Slice of Life ne znam sta bih rekao za ovo. Znaci meni odgovara. Aali nemam pojma sta se desava i o cemu se radi, mnoge smara, ali MENI se dopada. Mada svi deluju totalno pogubljeno i nikako da nadjem onu ljudskost koju su likovi u Clannadu imali, ili Ef tale of memories (pored Clannada mozda najbolji, prava umetnost)

Akame ga Kill!

Cudan anime, ali dobar, dosta akcije, nema cenzure (osim kada je proboden neki kroz vrat, a licno to i ne zelim da gledam)... Naravno MAL me je sve ispojlovao, znam koja dva lika umiru i koje oruzje ce pripasti glavnom liku. Uvodna spica je kul.

Tokyo ESP

Hmm... Ovo sam citao mangu i neje lose odradjeno za sad, likovi su zabavni, radnja brzo tece, ali nista posebno. Moze bolje i nadam se da hoce.

Zavrsio Zankyou no Terror... Opet oci isplakao... Ne toliko zbog samog kraja, vec zbog celokupne sudbine likova i njihovog zivota. A i zbog Lise, na kraju ostaje sama opet. Ili pak gresim, Shibazaki je tu.

S taj maestralni soundtrack u zadnjem minutu zadnje epizode. Pa samo da sam ga cuo bez prethodne price izazvao bi emocije.... Pu pu... Mada je kreator vec poznat po razaranju emocija.

A ja se jadan nadao, uteci ce, jos igraju fudbal, kao pravi tinejdzeri... Kakav sok... Kao da mi je trebao jos jedan razlog da mrzim Americku vladu cx

*still waiting for Hirunaka no Ryuusei anime adaptation....*

- - - - - - - - - -

Završila sve što je bilo od letnje sezone. ZnT was awesomeness x 1000! Najviše to i Free! reblog-ujem i jako mi je žao što se Haikyuu! završio.... :( I WANT S2!!! (zato sam počela mangu)
sada da vidimo šta ima da ponudi jesen mada se ne nadam nečem amazing, jedino Ookami Shojo ali ako budu usrali anime tj. ne budu odradili kao što je dobro u mangi, razoćaraću se ;_____;

Back