Koji anime gledate?

Tina, naravno Rentaro, Enju i Kisara... Svakog na svoj nacin volim... Ali ove dve klinke iz krajnje nevinih razloga, ne patim od lolicona

Inace attack on titan, zavrsio epizodu 15... Krajnje originalno, pa ako bi mi rekao neko kada zavrsim anime od kog captera da nastavim da citam mangu :3

OOO DAAAA! WONDERFUL ANIME STARTED THIS SEASON!

tumblr_inline_n83li5JG2Z1rni16x.gif

I BET YOU NEVER EXPECTED THAT TO HAPPEN IN ANY ANIME!!

HA HA! GAY SWIMMERS WIN!

Ja nzm kako cu bez Asune :O

Ali necu prezaliti smrt Sachi...

Neko te uverava da neces umreti i ti umres...

Za ostale smrti me boli pedu, ali ta xD

A da na pricam ona slina sto jos drzi Asunu zakacenu na masinu, sreca malo sam se ispojlovao pa znam da ce se kroz celu drugu sezonu zabavljati, sto znaci da je negde u prvoj ipak prejebo onog i probudio je :D

Zavrsio SAO, nije lose, malo cudno, sto meni odgovara, mada ne vidim razlog sto je autor novele, po kojoj je anime radjen, prosto odmakao od radnje koja je prvobitno smestena. DAleko bi bolje da je napravio shounen mangu i svet zasnovan samo na SAO svetu. Necu prezaliti Sachi, mada mi je svih likova koji su umrli zao jer i u stvarnom zivotu nestaju.

Jedva cekam da vidim sta druga sezona nosi...

I moram priznati, epizoda 24 je cak i za mene preterana sa onim pokusajem silovanja xD

Akame ga kill....

Jednom recju, brutalno!

Odlicna animacija, akcija, krvavo i moglo bi imati interesantnu pricu, mada glavni lik nakon sto sazna za svoje prijatelje pokazuje nedostatak emocija. Malo bzvz ali nema veze. Mnogo ocekujem.

SAO druga sezona. Opet, potencijal je veliki na osnovu prve epizode. Intrigantno i zanimljivo. Ne znam kako ce dalje, nadam se na bolje.

Back