- Poruka
- 18
Mozda Seiretei no Morbito (Guardian of the Sacred Spirit).Pogledah pre neki dan ceo Mononoke
![]()
![]()
ljudi jel znate neku slučnu animu? Ako nema baš ničega na taj fazon, gledaću opet svih 12 epizoda iz početka![]()
Mnogo lepa anima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda Seiretei no Morbito (Guardian of the Sacred Spirit).Pogledah pre neki dan ceo Mononoke
![]()
![]()
ljudi jel znate neku slučnu animu? Ako nema baš ničega na taj fazon, gledaću opet svih 12 epizoda iz početka![]()
Stavio sam da se skida taj toliko hvaljen Cowboy Bebop ,baš da vidim o čemu se tu radi![]()
U neudomici sam da pocnem iz pocetka Titane. Devojka nije nije neki fan animea i ako je odgledala dosta toga. A mozda pocnem i Stein's gate, da joj pokazem sta je masterpiece. I dalje po meni najbolji anime koji sam odgledao.
Znači meni taj Steins Gate tako overrated![]()
Oh cmon dont break my heart...![]()
Mislim ok je anime ali daleko od masterpiece-.aPrva polovini je jako spora i praktično se ništa ne dešava sve su to mogli da ispričaju u par epizoda.
Ja ne znam kako ti nije monotono, voleo sam prve sezone ovih animea ali kasnije sezone su po meni čisto izmišljanje tople vodeAko smo u fazonu listinga:
-Digimon Data Squad
-Yu-gi-oh Zexal 2(Nevjerujte svemu što Little Kuriboh kaže,ZeXal je zakon)
Ok Digimon:Ja ne znam kako ti nije monotono, voleo sam prve sezone ovih animea ali kasnije sezone su po meni čisto izmišljanje tople vode![]()
Ghost in the Shell,sagledao sam skoro sve filmove.vjerovatno ću početi anime ovih dana.ako se secate nekada vrlo popularnog spota
uzivajte...