Koji anime gledate?

Zavrsavam Shinrei Tantei Yakumo, anime je mnogo smesan, najbolje sede na krovu zgrade koja gori, i onako opusteno caskaju ili to sto detektivi kad krenu u istrazivanje po noci nemaju baterijsku lampu nego nose upaljac, ili to sto lik koji ima to crveno oko moze da vidi duhove, a u svakoj epizodi po nekoliko likova isto vidi duha.. stvarno nelogicno i smesno.

ali svejedno, simpa mi je ovaj glavni Jakumo, onako je ozbiljan i kul, i uglavnom zbog njega gledam.

Završio Gintamu i nastavio Dragon Ball da gledam ,krenuo da skidam Titane da i ja pogledam taj anime više :D
Planiram da nakon ovoga počnem Kill la Kill deluje interesantno :D

Odgledaj titane :D Vec jednom :D Kako zavidim ljudima koji to sad gledaju odjednom, mi smo cekali po nedelju dana na 20 minuta animea.
Odgledah Tori no kaibutsu, bas mi je prijao, malo romantike i komedije za promjenu. Gintamu sam pocela i stala jer kad pocnem da gledam ne mogu da stanem a sad je ovaj ispitni rok pa... ako me razumete :mrgreen:
Sad pokusavam da gledam Amnesia, zbog one gomile lijepih muskih likova, ali mislim da necu odmaci dalje od 2 epizode jer je ova likusa toliko iritantna i tupava da je dzaba ovaj harem oko nje.

meni Gintama i nije nesto, odgledao sam prvis 7,8 epizoda ne bili video neki potencijal za dalje, kad je vec svi toliko hvale ali mi je bila smor zivi tako da sam napustio.
Sad gledam Samurai 7, jedva sam nasao na netu, pre toga sam odgledao malo stariji Blue Gender koji nije los tako da eto preporuka, ko voli scifi.

meni Gintama i nije nesto, odgledao sam prvis 7,8 epizoda ne bili video neki potencijal za dalje, kad je vec svi toliko hvale ali mi je bila smor zivi tako da sam napustio.
Sad gledam Samurai 7, jedva sam nasao na netu, pre toga sam odgledao malo stariji Blue Gender koji nije los tako da eto preporuka, ko voli scifi.

Gintama je dosta spora na početku ali kasnije postane bolja i ja sam razmišljao da je dropujem kad sam tek počeo da je gledam.

Stop right there!! I still have to watch it! ;A;

I'm just going to leave this here.

5ea0r9.jpg

Poslednja izmena od moderatora:

I to delije fino, ali prvo da zavrsim sa Shikijem :D

Pogledao sam nekih 8 epizoda juce, malo je otegnuto primecuje se, fazon treba im 6 epizoda da provale da su dve identicne rupe na vratu ustvari ujed vampira. Likovi i nisu nešto poebno razradjeni, većina je tu samo da bi nastradala, mada verovatno će se i dosta njih pokazati tek kasnije kad se vrate povampireni, sta znam :D
Ali opet me zanima šta će se dalje dešavati, a to je i najvažniji kriterijum što se mene tiče.

Back