xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Al je obogaćuješ ubilo se 
Joj, sada ćeš me naterati da tražim neke dobre plavušane i da spasim temu od propasti

Joj, sada ćeš me naterati da tražim neke dobre plavušane i da spasim temu od propasti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Al je obogaćuješ ubilo se
Joj, sada ćeš me naterati da tražim neke dobre plavušane i da spasim temu od propasti![]()

?Zar taj nije pokojan?

A sta ti se tacno dopada kod ovog debeljka : )?

hebo te silvio

hebo te silvio![]()

Dao bih mu, samo ako ce me platiti kao sto je platio Rubi![]()

mislim da je grozno sto sve gledas kroz lovu
sigurna sam da bi se zaljubio u mene da znas koliko sam bogata![]()

I ja smatram da je moja prakticna crta predominantna. Verovatno bi bilo drugacije da mi je drugar +size ili makar forumski prosek![]()
ako je plastika sve sto vidis na njemu dzaba da ti objasnjavam
javi se kad predjes nivo![]()
Kakva plastika?!?
Pitam sta ti se tacno dopada na njemu (u vezi njega)?

Jedan od mojih omiljenih glumaca. Redovno je glumio psihopate.
James Spader. Kako vam se on cini?
![]()
![]()
NikakoBas me zanima kako vam deluje ovaj tip, jer meni izgleda da ima neki spoj neznosti i muzevnosti?
Travis Fimmel. Glumi u seriji Vikinzi, dosta zanimljivog tipa, vizionara. Dobra je serija i bas opisuje kulturu Vikinga.
![]()
![]()
![]()
![]()
Uh, uh...Inače ja volim plave, germanske i nordijske tipove, al njemu ne bih ništa zamerila
Pogledajte prilog 339557

pa plastika,ti vidis salo,ne kazem da ga ja ne vidim
ali ono sto dominira je toni soprano kao lik,neodoljiv neumoljiv,dominantan autoritativan,i slab,u isto vreme
sebican,svinja al privlacan ne samo sexualno
inteligentan,mocan,self kontroler,ali nekad i to pukne
sto bih ja rekla alfa muzjak![]()

pa plastika,ti vidis salo,ne kazem da ga ja ne vidim
ali ono sto dominira je toni soprano kao lik,neodoljiv neumoljiv,dominantan autoritativan,i slab,u isto vreme
sebican,svinja al privlacan ne samo sexualno
inteligentan,mocan,self kontroler,ali nekad i to pukne
sto bih ja rekla alfa muzjak![]()
Al to nije on stvarno, to je njegova uloga, tebi bi se onda dopao i neki drugi muskarac koji bi takvu ulogu glumio : )?

al bih mu dala perso fizickiDobro skontala sam, ovaj ti se ne dopada fizicki samo psihicki : )))