Kojem biste dale-perso

Druga drugarica voli visoke tipove crnog tena sa plavim ili zelenim ocima poput ovog Talijana
Gianluigi%20Buffon.jpg

Grattis-Gianluigi-Buffon.jpg

Jao moja ljubav Điđi :zaljubljena:

"My name is Dr.King Shulc and this is my horse Fritz and I am a traveling dentist".:mrgreen:
Django raskovani, mnogo dobar film, a Dr. Shulc ima najbolju smrt u istoriji kinematografije.:)

kratko vreme sam ga imala u avataru (shulca: )) :zper: sjajan film, jos bolji lik,
nego...

Hans_Landa_Vs_King_Schultz.jpg

joj majcice mila...ne mogu da se odlucim :sad2:

images
christophwaltz.jpg

:heart:

kako je on meni dobar frajer...sa kosom, bez kose, bradom..vakav nakav...ajme, u orgazmicnom sam transu....mljac!:zaljubljena:

eto, da me derko ne optuzuje vise kako stalno kacim slike nekih preprodavaca i shanera sa novobeogradskog buvljaka:roll: :mrgreen:

kratko vreme sam ga imala u avataru (shulca: )) :zper: sjajan film, jos bolji lik,
nego...
Hans_Landa_Vs_King_Schultz.jpg

joj majcice mila...ne mogu da se odlucim :sad2:

images
christophwaltz.jpg

:heart:

kako je on meni dobar frajer...sa kosom, bez kose, bradom..vakav nakav...ajme, u orgazmicnom sam transu....mljac!:zaljubljena:

eto, da me derko ne optuzuje vise kako stalno kacim slike nekih preprodavaca i shanera sa novobeogradskog buvljaka:roll: :mrgreen:
Evo ga jos jedan frajer za tebe.:per:
bbadrect011-460x3071.jpg

P.S. Inace tvoj Kristofer Valc/King Sulc deluje kao harizmatican covek i frajer, ali ne glume takve uloge :lol:, frajercine i to, ali je mnogo dobar glumac.:ok:

Poslednja izmena:
Evo ga jos jedan frajer za tebe.:per:
bbadrect011-460x3071.jpg

P.S. Inace tvoj Kristofer Valc/King Sulc deluje kao harizmatican covek i frajer, ali ne glume takve uloge :lol:, frajercine i to, ali je mnogo dobar glumac.:ok:

ne cine ga uloge frajercinom, vec prsonaliti:lol:

kad smo kod heisenberga...da,
pogodio si... s tim da mi je on i pored te uloge( neverovatno dobre transformacije) solidan chicha.:heart:

kako si pogodio? :lol:

Back