Kojem biste dale-perso

Druga drugarica voli visoke tipove crnog tena sa plavim ili zelenim ocima poput ovog Talijana
Gianluigi%20Buffon.jpg

Grattis-Gianluigi-Buffon.jpg

meni ovaj lici na tarika filipovica..ili to i jeste on? :lol:

salim se..od muskog dela ekipe bitange i pinceze (nije ni bio bas neki narocit izbor) ja sam se lozila na
normal_46-Metastaze-Rene_Bitorajac.jpg

:heart:

Jeste Tarik... :)
Ja se lozila na njega kad je vodio kviz...Milijunasa...na njegove komentre, onaj smekerski pogled, osmeh...mislim ko je gledao, a nije se lozio...
A u seriji mi je bio najbezvezniji lik. :neutral:
Gazda najaci lik. :lol: (pokoj mu dusi :( )
A i Rene mi dade autogram (nisam trazila :lol:), i on mi je bio-onako, ali uzivo, stav, miris (to prvo snimim) mljac... :rumenko:
Nastupali su sa Kerempuhom...
Posto se vratih u vreme srednje...na njega sam se lozila...i x puta krisom cendrala i gledala film-Tamna je noc. :heart:
film-krugovi-premijera-filma-vuk-kostic-jelisaveta-orasanin-1361928243-274353.jpg

...joj ne znam...znam samo da ne volim njanjavu musku lepotu, siroko lice, uvucene oci i previse razbacane tipove...sve suprotno tome, ostre crte, uska lica, naglasene oci i vizljasta tela...sve ostalo su nijanse...nikada do sada mi se bucmast muskarac punih usana nije dopao

tića voli balkance pa to ti je

a a od mog l-a slika stajala ceo dan niko da ga zapljune :)))

- - - - - - - - - -

...joj ne znam...znam samo da ne volim njanjavu musku lepotu, siroko lice, uvucene oci i previse razbacane tipove...sve suprotno tome, ostre crte, uska lica, naglasene oci i vizljasta tela...sve ostalo su nijanse...nikada do sada mi se bucmast muskarac punih usana nije dopao

odo da se subijem
ti i ja se hebati nećemo
:((((((((((

- - - - - - - - - -

Svi golmani su malo caknuti.:lol: Non-stop stoje u mestu, a adrenalin im vri. :lol:
Zenama su golmani iz nekog razloga uvek bili privlacni.
Znaci tamniji ten, harizma i plave/zelene oci dobro prolaze?;)

pa kako golman da ne prođe :)))

Cini mi se da su oci kod tebe glavne.
Pretpostavljam da ne volis ni bas kratku kosu, mada skoro svi musakrci nose kratku kosu?:lol:

tića voli balkance pa to ti je

a a od mog l-a slika stajala ceo dan niko da ga zapljune :)))

- - - - - - - - - -

...cek, onaj lik ispod Tarika, je l? :) Taman da napisem...inace se ne otimamo, ali za ovog bi...ako jeste, casno skidam stiklu, i predajem...
E, kacila ja i azijate i crnce i zavisi od faze... :rumenko:

- - - - - - - - - -

...idi u persun...Savo mi je krasio sobu bar 5 godina i posteri Partizana. :)

Back