xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
umlatiće je tomaševićka
iako deluje naivno mislim da je rospija![]()
Безвезе. Нема ту никакве драме ни изазова.
Na ovog sam se lozila, u srednjoj...a moje srece kad je imao neki nastup, pa cak i autogram dobih, i stip, stip....Sad mi je bezveze...ali eto, u ime minulih dana...
Pogledajte prilog 339182.

Djanluidji Bufon je dugo smatran za dosta privlacnog coveka i mnogim zenama je on privlacan sudeci po italijanskim medijima.
meni ovaj lici na tarika filipovica..ili to i jeste on?
salim se..od muskog dela ekipe bitange i pinceze (nije ni bio bas neki narocit izbor) ja sam se lozila na
![]()
![]()
mora da dodjes na buvljak na NBG
pala bi u sexualni trans od frajerchina oko sebe
...i uopste nije taj fazon o kojem govoris,
meni ovaj lici na tarika filipovica..ili to i jeste on?
salim se..od muskog dela ekipe bitange i pinceze (nije ni bio bas neki narocit izbor) ja sam se lozila na
![]()
![]()

(pokoj mu dusi
)
), i on mi je bio-onako, ali uzivo, stav, miris (to prvo snimim) mljac... 

Djanluidji Bufon je dugo smatran za dosta privlacnog coveka i mnogim zenama je on privlacan sudeci po italijanskim medijima.
Meni je preprivlacan...ubedljivo mi dodje najpozeljniji fudbaler...ne znam ni sama sta mi se dopada, valjda to sto je neki energetski koktel, ne miruje...
Non-stop stoje u mestu, a adrenalin im vri. 
))...joj ne znam...znam samo da ne volim njanjavu musku lepotu, siroko lice, uvucene oci i previse razbacane tipove...sve suprotno tome, ostre crte, uska lica, naglasene oci i vizljasta tela...sve ostalo su nijanse...nikada do sada mi se bucmast muskarac punih usana nije dopao
(((((((((Svi golmani su malo caknuti.Non-stop stoje u mestu, a adrenalin im vri.
Zenama su golmani iz nekog razloga uvek bili privlacni.
Znaci tamniji ten, harizma i plave/zelene oci dobro prolaze?![]()
))...joj ne znam...znam samo da ne volim njanjavu musku lepotu, siroko lice, uvucene oci i previse razbacane tipove...sve suprotno tome, ostre crte, uska lica, naglasene oci i vizljasta tela...sve ostalo su nijanse...nikada do sada mi se bucmast muskarac punih usana nije dopao

tića voli balkance pa to ti je
a a od mog l-a slika stajala ceo dan niko da ga zapljune))
- - - - - - - - - -
Taman da napisem...inace se ne otimamo, ali za ovog bi...ako jeste, casno skidam stiklu, i predajem...

Cini mi se da su oci kod tebe glavne.
Pretpostavljam da ne volis ni bas kratku kosu, mada skoro svi musakrci nose kratku kosu?![]()
))da se opravdam kao srbin
NJEMU BIH
![]()
...cek, onaj lik ispod Tarika, je l?Taman da napisem...inace se ne otimamo, ali za ovog bi...ako jeste, casno skidam stiklu, i predajem...
E, kacila ja i azijate i crnce i zavisi od faze...
- - - - - - - - - -
...idi u persun...Savo mi je krasio sobu bar 5 godina i posteri Partizana.![]()
ma ne zna ona šta hoće
njoj treba neki rmpalija od 100 kila mišića 10 kila sala ošišan na ćelavo sa bemvejom))