minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
znaci brate slatka ti nekog zahebavas celo vece
savo moze oma u tor sa onim goreod nogometasa moze samo raul i to pre jedno 10 godina i to je to
...pa dobro, ogradila se... od kako su je takli prešla je na repere...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
savo moze oma u tor sa onim goreod nogometasa moze samo raul i to pre jedno 10 godina i to je to

Ne zekim. Ja sam takva sva...dodjem u parfimeriju i trazim miris, nesto novo, neodredjeno. I ciko koji prodaje, a razume se bas, pita-koje ste do sad koristili? I nabrojim...OnKaze, obicno ko voli ciste, ne voli cvetne, ko voli lagane, ne voli teske...kod mene svega i svacega.
(da mi vidis bivse, sve bi ti bilo jasno)

...pa dobro, ogradila se... od kako su je takli prešla je na repere...![]()

progledala
i ja isto ko ona

kad malo bolje pogledam pravi je ganci :confused
predomislila sam se

ijao zene pa upropastiste temu ,gore ste nego muski na ribetinama
ovde se davalo samo finim momcima a vidi sad
evo i ja da se upisem ,posle sinocnje objave da ce bivsoj zeni da isplacuje 3 miliona evra mesecno alimentaciju (!!!!!!!!!!!!!!!) mislim da nije lose dati :
![]()

To mogu i ja da nabavim. Nije mi baš romantično da neki dedekanja balavi na mene.pa vidis ima sampanjac,sigurno moze i jagode da nabavi i sta ce ti veca romantika
(procitaj uvodni post sve lepo pise sta znaci)

To mogu i ja da nabavim. Nije mi baš romantično da neki dedekanja balavi na mene.
Hebo pare i sve, nemam baš tako jak želudac.![]()

I pročitala sam uvodni post hiljadu puta, šta misliš koliko mi je trebalo hrabrosti da priznam da sam i dalje gluMpava?![]()

Alen. Bojan. Idemo dalje...
Slatka i ja smo biseri teme![]()
))))))Hvala što si me podsetila kako sam divna i krasna.pazi kakve ribe juri mislim da bas ne bi zabalavio,ne brini bezbedna si![]()

E stvarno, taj plavušan je izuzetak koji potvrđuje moje pravilo da su plavušani seka-perse. Doooobaaaaar!![]()

Pa verujem ti, al' ne volem. Retko koji mi deluje kao muškarac, nekako su mi previše nežni, k'o dečačići.Plavusani su meni poslastica prava.Oni koji imaju taman ten a svijetlu kosu.Nisu seka perse,vjeruj mi na rijec![]()

Ponavljam se, ali da vratimo temu na stari, pravi put. "Moja" top 3 muskarca:
Johnny Depp
Pogledajte prilog 265522
Javier Bardem
Pogledajte prilog 265523
Benicio Del Toro
Pogledajte prilog 265524

Dobro tebi nista posebno, meni sansa vise...
Bojan Milanovic...
![]()