Kojem biste dale-perso

nema je ona Vanda, te ja samo za sebe biram
jovan_memedovic_150508.gif

smokvice, i ti si van igre:mrgreen:

Postavila bih i ja sliku svog broja jedan ali jednom mi u glas zene foruma rekose da je ruzan i bezveze a tesko sam to podnela, pa sad necu da rizikujem vise ni jedan negativan komentar na njegov racun.
Nista mi ne preostaje nego da gledam vase slicice buljavih i ruznih, celavih i dugokosih, mladih i pokojnih pa valjda nadjem nesto blizu njemu, nesto barem malo za mene.

...ziva istina, buljavi (pa jos ako su maslinaste ili crne oci), nosati, prodornog pogleda,muzevnog izgleda i promuklog glasa...po mogustvu da nije u masi i da nikako ne bude opsteprihvacen...

...Ben se dopada mojoj sestri, inace biku dok sam ja prema njemu ravnodusna ko prema detetu iz obdanista...

eto..
jos jedna sa istim opisom
znaci da ne lazemo :lol:
da, da, nikako svetle oci..samo mrkli mrak...
i da, glas mora da ima da me probodeibojom tamo gde ce posle i necim drugim :rumenko:

Postavila bih i ja sliku svog broja jedan ali jednom mi u glas zene foruma rekose da je ruzan i bezveze a tesko sam to podnela, pa sad necu da rizikujem vise ni jedan negativan komentar na njegov racun.
Nista mi ne preostaje nego da gledam vase slicice buljavih i ruznih, celavih i dugokosih, mladih i pokojnih pa valjda nadjem nesto blizu njemu, nesto barem malo za mene.

Ih bre katarina, pa bas si u prednosti sto se samo tebi svidja. Sta ce ti lik za kojim je tolika pomama?! Daj da vidimo! :D

...ziva istina, buljavi (pa jos ako su maslinaste ili crne oci), nosati, prodornog pogleda,muzevnog izgleda i promuklog glasa...po mogustvu da nije u masi i da nikako ne bude opsteprihvacen...

eto..
jos jedna sa istim opisom
znaci da ne lazemo :lol:
da, da, nikako svetle oci..samo mrkli mrak...
i da, glas mora da ima da me probodeibojom tamo gde ce posle i necim drugim :rumenko:

:think:
znam jednog što odgovara ovom opisu...
da ga podelite?

Back