gost 183655
Veoma poznat
- Poruka
- 11.300
...ja morala da ponovim zbog vodolija na temi...cisto da vidim dal sam jedina luda il' sam samo astroloski luda...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

samo...i meni se dopada malčice![]()

Tebi bi onda pasovao Dario Argento ko 2x2
http://2.***************/_Dt42-a8cLoE/S8bvl8PyddI/AAAAAAAACAY/Q5GapMP6OqQ/s1600/Dario-Argento.jpg

Jel to ovaj što je glumio u Dark City-u ???
...ja morala da ponovim zbog vodolija na temi...cisto da vidim dal sam jedina luda il' sam samo astroloski luda...
![]()
ispljunuti naš forumaš![]()
) ne znam kad mi je uopste neki muskarac privukao paznju. Jedan glumac, vise zbog glasa i pogleda nego izgleda, i to je to. Ostarela valjda pa me ta bica retko interesuju....ja morala da ponovim zbog vodolija na temi...cisto da vidim dal sam jedina luda il' sam samo astroloski luda...
![]()
nema sanse da se tebi i meni dopadne isti muskarac Jano
ja samo mogu da sacnem kake su mu plocice u kupatilu, druge me ich ne zanimaju![]()

i meni je ovaj dobar tip
znam da je teško za poverovati ali meni se dopadaju i tipovi bez pločica![]()

e to sam ti ja prebajao zbog onog nekrsta...ebalo me davanje...zagoreše mi ćufte za sutra.....

Anariel..srećice...a kad je moj sestrić koji završava sada studije u Košicama isti istucatki Russel

Anariel..srećice...a kad je moj sestrić koji završava sada studije u Košicama isti istucatki Russel
...ja morala da ponovim zbog vodolija na temi...cisto da vidim dal sam jedina luda il' sam samo astroloski luda...![]()

e to sam ti ja prebajao zbog onog nekrsta...![]()
onda bi Džek Nikolson treb'o baš da vas se dopada...jer nema luđe face od njegove![]()
...ja morala da ponovim zbog vodolija na temi...cisto da vidim dal sam jedina luda il' sam samo astroloski luda...![]()
i meni je ovaj dobar tip
znam da je teško za poverovati ali meni se dopadaju i tipovi bez pločica![]()

Njega ne gotivim nesto bas, valjda sto uvek glumi negativce... ali definitivno ima ono nesto... mozda bas ovaj loodacki pogled.![]()

onda bi Džek Nikolson treb'o baš da vas se dopada...jer nema luđe face od njegove![]()