Kojem biste dale-perso

...ja morala da ponovim zbog vodolija na temi...cisto da vidim dal sam jedina luda il' sam samo astroloski luda...:lol:

Rufus-Sewell-rufus-sewell-739873_752_1204.jpg

Pa ne mislim da samo vodolije vole "nesavrsene" muskarce, rak sam ali mi nikad nije paznju privukao lep muskarac, doduse iskreno (uvek iskreno u ovakvom stanju :) ) ne znam kad mi je uopste neki muskarac privukao paznju. Jedan glumac, vise zbog glasa i pogleda nego izgleda, i to je to. Ostarela valjda pa me ta bica retko interesuju.

...ja morala da ponovim zbog vodolija na temi...cisto da vidim dal sam jedina luda il' sam samo astroloski luda...:lol:

Rufus-Sewell-rufus-sewell-739873_752_1204.jpg

i meni je ovaj dobar tip;)

nema sanse da se tebi i meni dopadne isti muskarac Jano :eek:
ja samo mogu da sacnem kake su mu plocice u kupatilu, druge me ich ne zanimaju :lol:

znam da je teško za poverovati ali meni se dopadaju i tipovi bez pločica:lol::lol::lol:

Njega ne gotivim nesto bas, valjda sto uvek glumi negativce... ali definitivno ima ono nesto... mozda bas ovaj loodacki pogled. :lol:

...jeste, zgodna mu je faca za to...medjutim, ja u Turisti samo njega vidim i sve cupkam kad ce neka scena sa njim...evo filma u kojem nije negativac a simpa je film ako ga nisi pogledala

Baby nemam ja nista protiv Nikolsona, dobro, mnogo je mator za decka al' za drustvo skoro pa idealan...dok Pacina tesko da bih odbila zbog Rivsa u Djavoljem advokatu, naprotiv. bilo bi obratno...:mrgreen:

Back