Kojem biste dale-perso

josephfiennes06-1.jpg

kinopoiskru-Gedeon-Burkhard-720453-1.jpg

4lqqtqv-1.gif

Ее, моја Ванда, док си ти стигла на тему, све већ пораздавале, мене сад и кад би хтео неки од ових, више не би мого! :sad2:
Душа им у носу од примања поклона у виду п... од оволиких жена!
Опет ми остао рахметли Чарлтон Хестон, а и он не би могао, док не стигнем горе..

Једино да у ово доба понудим комшији Стаји, видим, гори светло у његовој соби, а знам да му жена рано леже.. Само, он није мој тип, иако му надимак обећава..
Све сам омашила вечераске, баш ми није дан, пардон, ноћ! :dash:

...i 'tice na grani i ribe u moru znaju da je moja slaba tacka Brus, a kako do njega nikad doci necu, ostaje mi samo da
sanjam i mastam po forumu.....zednu bi mog'o preko svake vode da me prevede...ne bi se bunika ni slucajno:lol:

...i 'tice na grani i ribe u moru znaju da je moja slaba tacka Brus, a kako do njega nikad doci necu, ostaje mi samo da
sanjam i mastam po forumu.....zednu bi mog'o preko svake vode da me prevede...ne bi se bunika ni slucajno:lol:

Pricale tako neke i za Dzeremi Ajronsa, kad on op u Crnu Goru!!!
Nikad se ne zna, nemoj samo da mislis da je privid ako se sretnete negde u kaficu. :)
(Tako su Dzordz Kluni i Nikol Kidman bili ovde, a niko ih nije recnuo, kao otkud oni ovde!? I... odose...neprimeceni...:lol:)

Ее, моја Ванда, док си ти стигла на тему, све већ пораздавале, мене сад и кад би хтео неки од ових, више не би мого! :sad2:
Опет ми остао рахметли Чарлтон Хестон, а и он не би могао, док не стигнем горе..

Једино да у ово доба понудим комшији Стаји, видим, гори светло у његовој соби, а знам да му жена рано леже.. Само, он није мој тип, иако му надимак обећава..

ako oces Rivsa, spremna sam da ga delim na dva, nista ne mari :cmok:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:
obozavam ovu zenu....

Back