Kojem biste dale-perso

2nqyyc2.jpg
v3hic6.jpg

Ovaj pogled ispod obrva, i ovaj cinični osmeh, definitivno bi me oborili s nogu. Zato i gledam seriju već sedmi put. :rumenka: I koji mi jeđavo, nikada nisam volela mlađe od mene.

Ja bih dala Dragoljubu S. Ljubičiću, oduvek, i nudila, na keca, ma ne bih prihvatala ne kao odgovor :lol:
Čoli, verovale ili ne, ne bih, on mi treba da budem zaljubljena u njega zauvek, a ne za tamo neke prizemne bezobrazluke :aha: Mada, ako bi insistirao....
I ovog Klunija gore bih pocepala k'o svinja masnu krpu, i Endija Garsiju, i pola ovih rokera koje su koleginice postavljale, a i Asante i Šerbedžija su mi oduvek zračili bludom, pa Šon Koneri mi je oduvek bio jedan od najboljih frajera evr....
Eto, radodajka :rumenka:

Ja bih dala Dragoljubu S. Ljubičiću, oduvek, i nudila, na keca, ma ne bih prihvatala ne kao odgovor :lol:
Čoli, verovale ili ne, ne bih, on mi treba da budem zaljubljena u njega zauvek, a ne za tamo neke prizemne bezobrazluke :aha: Mada, ako bi insistirao....
I ovog Klunija gore bih pocepala k'o svinja masnu krpu, i Endija Garsiju, i pola ovih rokera koje su koleginice postavljale, a i Asante i Šerbedžija su mi oduvek zračili bludom, pa Šon Koneri mi je oduvek bio jedan od najboljih frajera evr....
Eto, radodajka :rumenka:

И ја!:D

a Đoković i Georgijev?

Misliš Georgiev?:rtfm:
Pa, izgleda da sam ja potpuno pogrešno shvaćena.
Noleta volim kao sjajnu osobu, divim se njegovoj ličnosti i želim mu sve najbolje u životu!:heart:
Vlado mi je simpa, volela bih sedeti s njim i zahebavati se, mislim da bi bio dobar provod. Njega bih pustila da me ubeđuje, ali nešto mislim da bih mu teško dala.
Hebi ga, ja sam u četvrtoj deceniji, a još uvek sam na jednocifrenom broju. Oni kojima sam ja dala mogu da uđu u legende.:cool:

Са Уном се не бих свађала око примача, видим ја...
Кијану је мој, свакако, а и Бред и Клуни су ми на листи, али сте их развукле. Ако овако наставите, мени ће остане само Дени Де Вито!:bljak:

Back