donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
e kakve ste vi sebicne, sve neki lepotani..sto ne date nekom cici , sevap je pomoci![]()
merak, sevdah, sevap.....
sve li bre viceve znaš...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e kakve ste vi sebicne, sve neki lepotani..sto ne date nekom cici , sevap je pomoci![]()
Sto si se zacudila c. sun?!
Imamo isti ukus za obojicu ili samo za jednog, ili ?... dogovoricemo se, nisam ja sebicna.![]()
![]()

Ma znam sve se lozite na te djavole a pos kukate kaste u paklu![]()

![]()
Sta je to "pakleno" u ovim likovima i njihovim zivotima?!
Ili to musko oko ima spec. pogled na neke likove?
Steta sto Jim M. nije poziveo...
![]()

![]()
Sta je to "pakleno" u ovim likovima i njihovim zivotima?!
Ili to musko oko ima spec. pogled na neke likove?
Steta sto Jim M. nije poziveo...
![]()

Evo koi ti je to zonfa..ono neopevani slepcijaoj, ma nek me i secka posle![]()
Pa vidis kaki su aj sto duvaju gudra&co pa onda tetovaze..hejt..kao sredjni prst ko vas sve hebe ja sam originalan u svom svetu..ono presece te pogledom ko machem

sve rock zvezde nesebicno prepustam cianide i modesti, a meni moze da ostane pokoji 'siroma' glumac![]()
Dozvoljeno je biti takav...i biti sledbenik takvih...cena je ovakva ili onakva, zavisi od vremena u kom se obitava,... ali i originalnost pokrece svet...![]()

Evo koi ti je to zonfa..ono neopevani slepci
![]()
on shetao Carmen Electru,a ovaj drugi Pamelu... ne moz' ni pod prozor da mu pljunes 
aaaa Dave Navaro!on shetao Carmen Electru,a ovaj drugi Pamelu... ne moz' ni pod prozor da mu pljunes
![]()

hahah pa ne mogu kad su hejteri i kao to je neki hard rock zivot u pm..ono smaraci neopevani hrchu i prde ko svi mi![]()
Na ove pojave ljubomoransho si bre tako nesiguran i ljubomoran, disi duboko i opusti se![]()
idi tamo na erocke slike na nevidjenu lepotu da vidis ima nekih riba koje sam seto
sve rock zvezde nesebicno prepustam cianide i modesti, a meni moze da ostane pokoji 'siroma' glumac![]()

Na ove pojave ljubomoranidi tamo na erocke slike na nevidjenu lepotu da vidis ima nekih riba koje sam seto
![]()

haha ma cim si ti pomenula pamelu plastikanera ko pojam ribe znam kolko je sati..ono imas njene postere na zidu i te foresa onakim nogicama i onako cosav... ne lazi!![]()