Kojem biste dale-perso

Pitanje za sve ovde prisutne dame: a je l kad vam se svidi neki od ovih nedostižnih, na njemu vam se dopada ono što vam se sviđa i kod muškaraca u rl-u ili je suprotno, u realnosti se zabavljate sa nežnim i tihim a na ekranu uzdišete za buntovnikom bez razloga?
mogu da se zalubim u nedostizno ali ne zamisljam buducnos' s njim
nekako me za brak privuklo ono soto treba porodican covek

images

:zaljubljena:

pričalo se da je bio malo ... ***** :)
al od te branše najviše mi je odbojan alen delon iskreno, još od ružiičastog baleta ga ne volim

U riki martina sam bila zaljubljena tokom sveg adolescentskog perioda, on je meni bio puko savršenstvo. Momak kojeg sam voljela kroz srednju školu je ličio na njega, to su i još neki mislili, nije samo moja maštarija. bred pit je podjednako lijep. toliko su lijepi da bih zanijemila pred njima.
Rejf fajns, zverka, ili onaj gibs iz serije ncis... to je tip muškaraca koji meni odvuče pažnju, a onda sam ukapirala da je to ustvari izgled koji imaju muškarci u mojoj familiji, pa i ja recimo ličim na ovog gibsa iz ncis, a može se reći i na rejfa, pa je možda to neka vrsta paljenja na sebe.
Mada su svi oni prematori da bi se razmišljalo o uzimanju nečeg njihovog: )
a od mladih mi niko ne pada na pamet, ili su me godine stigle ili je ovaj moj ubio šmizlu u meni

U riki martina sam bila zaljubljena tokom sveg adolescentskog perioda, on je meni bio puko savršenstvo. Momak kojeg sam voljela kroz srednju školu je ličio na njega, to su i još neki mislili, nije samo moja maštarija. bred pit je podjednako lijep. toliko su lijepi da bih zanijemila pred njima.
Rejf fajns, zverka, ili onaj gibs iz serije ncis... to je tip muškaraca koji meni odvuče pažnju, a onda sam ukapirala da je to ustvari izgled koji imaju muškarci u mojoj familiji, pa i ja recimo ličim na ovog gibsa iz ncis, a može se reći i na rejfa, pa je možda to neka vrsta paljenja na sebe.
Mada su svi oni prematori da bi se razmišljalo o uzimanju nečeg njihovog: )
a od mladih mi niko ne pada na pamet, ili su me godine stigle ili je ovaj moj ubio šmizlu u meni

He...zanimljivo je da je moj otac veoma nalik zverki a mama uvek uzdise za zverkom, Boldvinom i Hercegovcima kao najlepsim muskarcima dok smo sestra i ja totalno razlicite, ona je vise u fazonu Ben Afleka a ja Rundeka,,,doduse lista meni simpaticnih muskaraca (Fajns, Daglas, Pacino, Garsija, Robert Dauni, Barasnjikov...) nekako govori u prilog cinjenici da nisam bas sposobna da razdvojim izgled od uloge, valjda se zaljubim u lik a ne u glumca...

Back