KOJE ZENE SU NAJLEPSE KAD SU U PITANJU ZNACI?

• Začetnik teme Začetnik teme IRRINA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja cu opet reci da najvise lepih zena poznajem sa Venerom u vodenim znacima, posebno u Ribama.

A vrlo cesto naidjem i na trigon Venere i Marsa - ovo moze biti u svim elementima, ne samo vodenim.

E vidis i meni bilo logicno, ali videh veneru u ribama par puta, pa i nisam se nesto odusevio:confused: a u vatri :ok:
Dok meni merkur(ovan) trigon venera (blizanci) i u trigonu sa saturnom(vodolija):confused:

E vidis i meni bilo logicno, ali videh veneru u ribama par puta, pa i nisam se nesto odusevio:confused: a u vatri :ok:
Dok meni merkur(ovan) trigon venera (blizanci) i u trigonu sa saturnom(vodolija):confused:

Venera je u sedistu u Vagi i Biku i tad daje 100%, a u Ribama je egzaltirana i daje 101%. :)
Da, i u vatri mogu biti jako lepe... ali ipak ove vodene su nekako... i lepe i zenstvene...

Sto se tebe tice, mislim da se ne gleda tako... Gleda se Sunce, prva kuca i AC. Venerinu lepotu mogu da sruse konjunkcije sa planetama, onim maleficima. A primetila sam u poslednje vreme i da konjunkcija Venere i Sunca daje lepotu.

Venera je u sedistu u Vagi i Biku i tad daje 100%, a u Ribama je egzaltirana i daje 101%. :)
Da, i u vatri mogu biti jako lepe... ali ipak ove vodene su nekako... i lepe i zenstvene...

Sto se tebe tice, mislim da se ne gleda tako... Gleda se Sunce, prva kuca i AC. Venerinu lepotu mogu da sruse konjunkcije sa planetama, onim maleficima. A primetila sam u poslednje vreme i da konjunkcija Venere i Sunca daje lepotu.

Da ,da potpuno si u pravu...zenstvenost da,ali crte lica:(
:DImam druga iz razreda sa venerom u biku:D sve trigoni a vamo......pa sad ne mogu reci ruzan:mrgreen: ali sto je izfeminiziran ccc

Da ,da potpuno si u pravu...zenstvenost da,ali crte lica:(
:DImam druga iz razreda sa venerom u biku:D sve trigoni a vamo......pa sad ne mogu reci ruzan:mrgreen: ali sto je izfeminiziran ccc

Venera u Biku daje neznije crte lica od Venere u Vagi, ali Vaga se lepse ophodi prema ljudima i onako... fina i vaspitana. :) Daje sklonost ka lepom pisanju i izrazavanju. Ova u Biku je vise culna. A muskarcu feminiziranost daje slab Mars i to pogotovo u Devici.

A za mene, pa evo Sunce 2 kvadrata i sekstil sa Uranom, ..Pluton,Mesec trigon asc,i Merkur kvadrat(od jacih)
A za Vagu...da, dve mladje sestre od tetke,jedna vaga sa Ve u vagi,jako jepa...dok druga bik sa Ve u blizancima isto, ali opet ne toliko
A to za lepo vaspitanje definitivno tacno:)
Da i zaboravih kod mene,Jupiter u lavu u prvoj:)

Poslednja izmena:
Hm....citava estetika koju proucava filozofija...Pa dobro,prvo sta je pojam lepog...? Kazu: Lepo je ono sto je samo po sebi lepo,ako je nesto meni lepo,a drugom nije,onda to nije lepo.....:lol: Dakle,ljuuuuuuuuuudi,zavisi od sinastrijskih odnosa sa osobom kojoj procenjujemo i nasih ociju.....al ako vec hocemo tako.....onda: Asc je nasa pojava,dobar aspekt sa Venerom daje "fasadu"....egzaltirana Ve svakako najveci kvalitet al zavisi i od polja gde je smestena i kojecega...:D ako je dobro smestena,onda je full Venus u svemu...Neptun i Mesec su takodje znacajni....posebno ako su negde u 5.oj,jer je tu samoizrazavanje Ega a opet, ako je upleten Uran sa Asc,So...u nekom kreativnom aspektu...kao sto je trigon,onda je lepota neobicna....a primecena,upecatljiva....Pluton0*Ve daju neki sjaj u ocima...obicno jako lepo lice....:cmok: Bik je najvecim delom zasluzan za estetsko,zajedno sa Vagom *mada Vagina lepota je suvise....neupecatljiva,klasicna i prosecna...ona je hladna iznutra,jedini predmet u zodijaku....a gde nema dubine nema ni lepote ....ni pravog zanosa.....Voda i vatra su specificni cesto u toj auri koju pruza jedna lepota.....slazem se i za lavove,jesu primamljivi jako.....:P

Poslednja izmena:

Back