NAJLEPŠE ŽENE SU ONE KOJE U SVOM HOROSKOPU IMAJU DOBRE ASPEKTE VENERE. POŽELJNO JE IMATI KONJUKCIJU ASCENDENTA I VENERE ILI SUNCA I VENERE.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad se samo javljaju lavovi skorpije i vage
A pazi zasto je to-jer su narcisi. Znam pripadnike navedenih znakova koji su ocajno ruzni. A mislim da to nema veze sa znakom nego sa postavkom planeta itd.
Moja predrasuda (i iskustvo) je da su najlepse lavice i blizanci
A koji su muski? ja imam lepe aspekte venere u blizancima![]()
Ja cu opet reci da najvise lepih zena poznajem sa Venerom u vodenim znacima, posebno u Ribama.
A vrlo cesto naidjem i na trigon Venere i Marsa - ovo moze biti u svim elementima, ne samo vodenim.
Ja cu opet reci da najvise lepih zena poznajem sa Venerom u vodenim znacima, posebno u Ribama.
A vrlo cesto naidjem i na trigon Venere i Marsa - ovo moze biti u svim elementima, ne samo vodenim.
mene zanima koje zene su najlepse kad je rec o horoskopskim znacima?vodolija ili vaga?
Uhhh.ovo zvuci poprilicno strucno...
A gde je tebi venera ?![]()
E vidis i meni bilo logicno, ali videh veneru u ribama par puta, pa i nisam se nesto odusevioa u vatri
Dok meni merkur(ovan) trigon venera (blizanci) i u trigonu sa saturnom(vodolija)![]()
Venera je u sedistu u Vagi i Biku i tad daje 100%, a u Ribama je egzaltirana i daje 101%.![]()
Da, i u vatri mogu biti jako lepe... ali ipak ove vodene su nekako... i lepe i zenstvene...
Sto se tebe tice, mislim da se ne gleda tako... Gleda se Sunce, prva kuca i AC. Venerinu lepotu mogu da sruse konjunkcije sa planetama, onim maleficima. A primetila sam u poslednje vreme i da konjunkcija Venere i Sunca daje lepotu.
Da ,da potpuno si u pravu...zenstvenost da,ali crte lica
Imam druga iz razreda sa venerom u biku
sve trigoni a vamo......pa sad ne mogu reci ruzan
ali sto je izfeminiziran ccc
Inace ja bih oborila onu teoriju da Venera u 1. kuci obavezno daje lepotu. Boy George ima Veneru u Biku u 1, a nije tako lose aspektovana. On je feminiziran, a i homoseksualac, realno je ruzan a i unakazava se dosta.