KOJE ZENE SU NAJLEPSE KAD SU U PITANJU ZNACI?

• Začetnik teme Začetnik teme IRRINA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma ne pricham o budvi... pricham uopshte... u zivotu sam se nagledala lepih a ispraznih likova koliko hocesh... poenta je samo u pojashnjavanju rechi "dosadna lepota"... nije uvek "lepo" i zanimljivo... a danijel upao s prichom o shansama...:roll: kakve veze imaju sad nashe shanse kod nekog a prichamo uopshte o lepoti... naravno da cu za realno lepog choveka reci da je lep bez obzira imam li kakvih drugih interesovanja za istog, ali, ovde se misli na ono kad te startuje neko ko je lep (namerno ovakav primer zbog daniela) ali te ne privlachi... pa cu na pr. reci mnogo lep lik me pitao da izadjemo ali nisam htela, ne svidja mi se, a zashto, zato shto ne zrachi, ne ponasha se lepo, nije mi delovao zanimljivo uprkos lepoti koju poseduje... mozda cu reci i zato shto se vidi da je zivi smor, deluje mi glupavo, tupavo i sl. eto, raspisah se ja... ovo me george napuchio...:roll:

TI SI MNOGO INTELIGENTNA OSOBA.IZNENADJUJES ME SA SVOJIM APSTRAKTIM RAZMISLJANJEM.pa naravno da ces uvije vidjeti lijepog momka sa ruznom djevojkom i obratno zato sto su lijepi ljudi zeljni dominacije i da tu dominaciju naravno ne mogu uspostaviti sa osobom koja je njihovih kvaliteta i onda daj da je ruznija od mene a ja cu biti glavni a tim manje atraktivnim osobama to ne smeta.zasto da odbiju privlacnu osobu.OSOBA STO BOLJE IZGLEDA IMA VISE PROBLEMA U PRONALAZENJU PARTNERA I U PRONALAZENJU SRECE U ZIVOTU.I ONDA TE OSOBE PRISTAJU NA SVE SAMO DA BI NEKAKO FORMIRALE PORODICU.a taj ti nije djelovao lijepo zato sto ti nisi imala samopouzdanja i zato sto si mislila da te zeza.90 posto zena razmislja tako da momak ako izgleda extra dobro mora da bude i pokvaren.a ako je ruzan onda obavezno ima dobru dusu.hahahhaha.nidje veze.SVE JE OBRATNO.RUZNI LJUDI SE UVIJEK DOKAZUJU DRUGIMA JER SU PUNI KOMPLEKS A I SPREMNI SU I DA VARAJU DA BI POJACALI SVOJ EGO SAMIMA SEBI A I DRUGIMA.LIJEPI I MUSKARCI I ZENE NEMAJU POTREBE ZA TIM JER ZNAJU OD MALIH NOGU DA VRIJEDE.;););)a posto si ti blizanac ti imas vjerovatno malo zivotnih iskustava pa ti se ne treba zamjeriti na neznanju:roll:

:
mislim da se toj tzv. dosadnoj lepoti poklanja previše pažnje. daniel nije siguran ni šta je rekao....moj je utisak.

po meni ne postoji DOSADNA LJEPOTA.osoba moze da bude lijepa ,prosjecna i ruzna.moze se samo reci MISLIM DA TA OSOBA NIJE ZA MENE IZ RAZLOGA ZATO STO JE,GLUPA,NEVJERNA,TESKA ILI PREVISE ATRAKTIVNA DA BI SE OSJECALI SIGURNI PORED NJE.
ALI JA OPET GLASAM ZA BIKICEEEE:D:D:DNAJLJESPSE SU UBJEDLJIVO:D:D:D
I DANIEL JE UVIJEK SIGURAN U ONO STO KAZE:whistling:

Devica unosi malo diplomatije: bez svade ljudi.Parava lepota dolazi iznutra.Najlepshe su pametne,pune cinjenica i iskustva osobe.Izgled nema nikakvu vrednost ako ste glupi.

u pravu si ali tema je fizicki izgled:Dsamo vecina ljudi misli da lijepa zena ne moze da bude inteligentna.uglavnom su one ruznije ko eto pametnije i imaju dobru dusu a ove lijepe su uglavnom glupace.to im nabijaju komplekse osobe koje su same iskompleksirane da bi sakrile svoje nedostatke i naravno zbog velike ljubomore.i zato ja opet kazem da su BIKICE naj jer pored njeznog i sexy izgleda znaju i da se ponasaju posjeduju onu dozu zenstvenosti o kojoj drugi znakovi mogu da sanjaju.VENERA CUDA CINI;)

Tema je o lijepim zenama, a jasno je ko je fizicki lijep, nevezano za karakter.. mada podrzavam ovo sto danijel kaze da su uslovno receno ruzne zene/ljudi nekada davno poveli kampanju protiv lijepih, cineci sve da ih prikazu kao glupe i prazne..ali ipak za ostalo doticni je pomjesao kruske i jabuke. Da bih konstatovala da je neko lijep uopste ga ne trebam sa sobom porediti, niti se voditi mojim prolaznim sansama ili misliti gdje sam ja tu, smjesno stvarno, mozda nisam nikako na „trzistu“ ..Cesto me neko odusevi svojom fizickom pojavom, ali to uopste ne znaci da ce mi zbog toga proraditi hemija, valjda smo svjesni da se takve stvari ne mogu racionalisati, zasto bi me to cinilo iskompleksiranom, pobogu...

TI SI MNOGO INTELIGENTNA OSOBA.IZNENADJUJES ME SA SVOJIM APSTRAKTIM RAZMISLJANJEM.pa naravno da ces uvije vidjeti lijepog momka sa ruznom djevojkom i obratno zato sto su lijepi ljudi zeljni dominacije i da tu dominaciju naravno ne mogu uspostaviti sa osobom koja je njihovih kvaliteta i onda daj da je ruznija od mene a ja cu biti glavni a tim manje atraktivnim osobama to ne smeta.zasto da odbiju privlacnu osobu.OSOBA STO BOLJE IZGLEDA IMA VISE PROBLEMA U PRONALAZENJU PARTNERA I U PRONALAZENJU SRECE U ZIVOTU.I ONDA TE OSOBE PRISTAJU NA SVE SAMO DA BI NEKAKO FORMIRALE PORODICU.a taj ti nije djelovao lijepo zato sto ti nisi imala samopouzdanja i zato sto si mislila da te zeza.90 posto zena razmislja tako da momak ako izgleda extra dobro mora da bude i pokvaren.a ako je ruzan onda obavezno ima dobru dusu.hahahhaha.nidje veze.SVE JE OBRATNO.RUZNI LJUDI SE UVIJEK DOKAZUJU DRUGIMA JER SU PUNI KOMPLEKS A I SPREMNI SU I DA VARAJU DA BI POJACALI SVOJ EGO SAMIMA SEBI A I DRUGIMA.LIJEPI I MUSKARCI I ZENE NEMAJU POTREBE ZA TIM JER ZNAJU OD MALIH NOGU DA VRIJEDE.;););)a posto si ti blizanac ti imas vjerovatno malo zivotnih iskustava pa ti se ne treba zamjeriti na neznanju:roll:

ti si stvarno bolid.

Tema je o lijepim zenama, a jasno je ko je fizicki lijep, nevezano za karakter.. mada podrzavam ovo sto danijel kaze da su uslovno receno ruzne zene/ljudi nekada davno poveli kampanju protiv lijepih, cineci sve da ih prikazu kao glupe i prazne..ali ipak za ostalo doticni je pomjesao kruske i jabuke. Da bih konstatovala da je neko lijep uopste ga ne trebam sa sobom porediti, niti se voditi mojim prolaznim sansama ili misliti gdje sam ja tu, smjesno stvarno, mozda nisam nikako na „trzistu“ ..Cesto me neko odusevi svojom fizickom pojavom, ali to uopste ne znaci da ce mi zbog toga proraditi hemija, valjda smo svjesni da se takve stvari ne mogu racionalisati, zasto bi me to cinilo iskompleksiranom, pobogu...

hej naravno da je sve stvar ukusa ali dosadilo mi je isticanje ruznih ljudi kao lijepih i lijepih ljudi kao glupih.da samo lijepi imaju kvalitete ovi ruzniji se nebi ni zenili.ja kazem samo da treba realan biti i da treba priznati ako neko izgleda lijepo ma koliko mi imali pretenzija prema toj osobi.druga je stvar ako razmatramo dali zelimo da udjemo sa nekim u vezu.tu se gleda naravnno milion stvari a ne samo izgled iako je bas taj izgled ono prvo sto nas privuce htjeli mi to ili ne.pa veliki broj ljudi se istovjecuje sa glumcima sirom svijeta i uvijek ce da istice onog glumca na kojeg on podsjeca ma kako taj glumac izgedao i reci ce jao meni je taj najbolji i najveca je faca pokusavajuci samim tim da i on bude neko i nesto.najveci broj tako da kazem ruznijih djevojaka istice npr,jelenu karleusu da je ona ko eto ljepotica neka.razlog sto je isticu je taj sto mogu vrlo lako i one dostici njene kriterijume.znaci gledaju sebe kroz tu pricu.onda im ja spomenem monicu belluci i iko nece da kaze da u pravu si ona je najljepsa je nego se jednostavno prave da nista nisu culi.navece ne mogu da spavaju zbog tih stvari.mozda sam malo nejasan ali vjerujte da sam u pravu;)

ako sam i bolid onda sam onaj najbolji FERARI;)blizanci inace kada nemaju odgovora pokusavaju da budu ironicni ali ne uspijeva vam to kod mene;)treba da prozivis bar jos 15 godina zivota da skontas neke stvari vjeruj mi.

budalo jedna ovaj blizanac nikada ne ostaje bz odgovora ali mi ne pada na pamet da troshim vishe minuta na tebe... znachi, vazi, to je zato shto KOD TEBE NE USPEVA, vazi, ako ne skontam to ni za 15 godina, imala sam peh jer sam prokockala shansu da TI SE JAVIM i samo sad na kraju jedna molba od mene, pokushaj da budesh toliko fin i da mi se ne obracash vishe...

budalo jedna ovaj blizanac nikada ne ostaje bz odgovora ali mi ne pada na pamet da troshim vishe minuta na tebe... znachi, vazi, to je zato shto KOD TEBE NE USPEVA, vazi, ako ne skontam to ni za 15 godina, imala sam peh jer sam prokockala shansu da TI SE JAVIM i samo sad na kraju jedna molba od mene, pokushaj da budesh toliko fin i da mi se ne obracash vishe...

sada si me jako pogodila.necu moci da spavam veceras.evo obecavam ti da se nikada vise ja tebi ni zasta necu obratiti.inace blizance u zivotu zaobilazim pa zasto nebih i ovdje.BIKICE NAJLJEPSEEEEEEEEEEEE:D:D:D

znak nema veze sa fizichkim izgledom nego sa ponasanjem i karakterom....
tako da ova tema i nema neke logike...
meni je pre dva dana neki lik koji se zakacio za mene kao krpelj rekao da sam je.bozovna.....pfffff boze svasta.
Kaze kao svidja mu se sto sam tako hladna i ozbiljna.....a ne kapira da se ponasam tako zato sto zelim da ga otkachim.....ne mogu da mu objasnim da sam zauzeta i da ne zelim da varam dechka pa to ti je.....

Back